Ahojte,
ako viem zistiť, či za mňa zamestnávateľ platí odvody? Na elektronickej stránke Sociálnej poisťovne ukončenie zapísané nie je, ale sú tieto údaje úplne aktuálne? Môže mi tam napríklad na konci mesiaca napísať, že od určitého dátumu už neplatil?
Asi sa ísť opýtať do ,,zdravodky"(poisťovne),si myslím...
Ak máš dôveru vieš si to pozrieť v elektronickej zdravotnej karte v časti Platby
chod sa opýtať priamo na pobočku.
Práve že ani v zdravotke ani v sociálnej ukončenie nie je, len neviem, ako často sa to aktualizuje.
a na vyplatnej paske mas co.
pokial nefiguruje v zoznamoch dlznikov danych instituciach, tak ich za teba plati. ak ste ukoncili pracovny pomer. okamzite ries upsvar, on ma cely mesiac na to aby dodal instituciam vykazy kde bude uvedeny termin ukoncenia pomeru. za ten cas ty ale budes vedena u nich ako zamestnanec ale po dodani vykazov sa to spatne upravi
@lauruska_sumienka Ukončenie pracovného pomeru som nepodpísala.
Dobre pise
@lienka.7 .
Ak si zamestnana, tak za platby zodpoveda zamestnavatel. Ak ich aj nezaplati, teba sa to nijako netyka, ani Ti to nic neovplyvni, ci uz podporu, PN, dochodok....
A ci plati zamestnavatel, zistis na SP a ZP podla nazvu zamestanavtela v dlznikoch, ale zasa, Teba to neovplyvni
teraz nechapem .. pracujes ci nie???
Ideálne je si asi zavolať