Ako zarobiť online aspoň pár peňazí? Napadlo ma len nejaké vypĺňanie dotazníkov ale zaujímali ma vaše skúsenosti,názory a poprípade napady…
Do práce chodím ale premyslala som aj nad niečim takytom 🙂
Vypĺňaním dotazníkov zarobíš 10 eur mesačne a to ich musíš vyplniť fakt veľa. Existuje online práca alebo práca z domu, ak na ňu človek má kvalifikáciu. Ako je spomenuté vyššie, pozri web jaspravim. Ak máš čo ponúknuť, vieš si zarobiť.
99,999% ponúk na vypĺňanie dotazníkov online, klikanie na videá a podobné blbosti sú podvody s skôr ťa pripravia o peniaze ako by si mohla zarobiť. Určite nereaguj na žiadne ponuky na zarobenie klikaním, vypĺňaním dotazníkov, investície, kryptomeny a podobne. Peniaze nie sú zadarmo a nikto ti ich len tak nedá.
krásny deň prajem, klikla som na túto debatu a mohla by som sa opýtať, čí máte aj vy nejaké skúsenosti osobné s jaspravím. Lebo vyrábam náramky, baví ma to avšak len pre známych zadarmo. A pozerám, že je tam aj handmade. Odporúčali by ste to aj na také veci, alebo skôr na iné veci. Ďakujem krásne a prajem pekný deň 🙂
Pozri clickworkers/UHRS ak vieš dobre po anglicky
Je to beh na dlhé trate , ale dajú sa tam nazbierať nejaké € , kľudne sa ozvi , napíšem čo kde ako
@maybe2012 petsvk@gmail.com napíš
@petsvk aj mne mozes, hoci nie som to odkazana, ale zaujima ma to.
@petsvk mozes prosím dat info aj mne ďakujem
inšpiruj sa na jaspravim.sk
aké máš znalosti, čo vieš ponúknuť?