Prosím viete mi poradiť, ako a čo treba na založenie klubu? Priestory mám, v podstate už fungujem, len to potrebujem mať oficiálne. Kam sa mám ísť pýtať? Má s tým niekto skúsenosti?
Este by som doplnila ze ak by ste chceli aby vam niekto v buducnosti daroval nar 2%z dani je potrebne ist aj notarovi
mozem ozivit diskusiu ? v pripade teda, ze ak chceme ( je nas cela partia ) zalozit ŠK, za cielom prijimania sponzorskeho, koli roznym behom , ( nemusi byt vobec financne ) reprezentacii, reklame, organizovania, spoluorganizovanie oblastnych malych pretekov a pod . je naidealnejsie si zalozit obcianske zruzenie vsak ?
Ahoj. Podľa toho aký klub . Ja som si tiež pred rokom založila športový klub ako občianske združenie. Potrebuješ návrh na registráciu na Ministerstvo vnútra (zaplatíš kolky v hodnote 66 Eur). Samozrejme k tomu musíš priložiť stanovy (2 exempláre). Občianske združenie musia založiť minimálne traja ľudia. Potom musíš požiadať o IČO (štatistický úrad). A naposledy, musíš mať podnikateľský účet. A to je v skratke všetko. Mne sa podaril zaregistrovať klub za približne 1,5 mesiaca.