Ako to mate v práci vy?

9. feb 2024

Ako to mate v práci vy? V kancelárii mame 4 skrinky. Jedna na šaty a zvyšné sú otvorené bez dverí. Políčkove akoby. Tak tam mame s kolegami šálky. Cukor. Soľ. a kávu a čaje. Minuly týždeň nám majiteľ firmy povedal ze to tam nemôže byť lebo to do kancelárie nepatrí. Tak sme to museli dať do skrine so satami. Ako to mate vy v práci? Mate kuchynku?

marca12
9. feb 2024

My mame kuchynku. Ak by sme to mali ako vy,ze nemame kuchynku,tiez by som to riesila tak,ze si to dam do uzavretej skrine. Nepaci sa mi,ked pridem niekam do kancelarie a tak je kuchynsky kut

pribinak
9. feb 2024

Toto si neviem predstaviť že by som mala naskladané v kancelárii
V kancelárii mam len čisto pracovne veci, nejaké kvety, diplomy a tak

Mame kuchynku. Tam je všetko kanvica, kávovar, mikrovlnka, chladnička, pohare taniere, ….

petronellla87
9. feb 2024

Máme kuchynku oeby nie, dala by som si to do šuflíka v stole

tana85
9. feb 2024

a povedal aj kde to mozete mat? to su normalne veci, ze si cez den jrobis caj ci kavu. z tvojho opisu vyzera, ze kuchynku nemate, ale min.kut s varnou kanvicou a prave takymito vecami by “sefinko” mal vyriesit, uyz len v ramci nejakeho prijemneho prac.prostredia. robim vo velkej firme a kuchyne (fakt velke s kavovarmi a vsetkym) mame na kazdom poschodi dve. robila som aj v malej firme ,de bol len taky kutik s chladnickou a zakladnhm vybavenim a sucastou bola skrinka na caje/kavu/cukor. skrina kde vesiam kabaty je teda uplne mimo…

viestta
9. feb 2024

Ked som mala kancelariu, tak kavu a ostatne som mala v sufliku, salku a pohar na stole. Kazdy to tak mal

lubmar
9. feb 2024

U nas niektory maju nepriehladne boxy v polici a tam to maju ulozene, vyzera to pekne, uhladne "kancelarsky"

martinkatinka
9. feb 2024

Keď som pracovala v kancelárii, toto bolo v kuchynke. Ako sekretárka som mala tieto veci v uzavretej skrinke

diewcatqoo
9. feb 2024

Mame kuchynku, kde su erarne spotrebice (chladnicka, mikrovlnka, mycka, pakovy kavovar, kapsulovy a aj automat na kavu zdarma, sodastream a v lete nam pridali aj mrazak na nanuky), mame erarne taniere vsetkych moznych velkosti a hlbky, aj salky, pohare (dokonca aj na vino), pribor. Sol, cukor, caje mame tiez erarne, kavu si nosi kazdy svoju podla chuti.
Ja mam vlastny stolik so suplikmi, v suplikoch mam okrem ineho aj svoj pribor, tanier a misku (nerada pouzivam taketo veci, ktore su spolocne), kedysi som tam mala aj kavu, ale uz nenosievam lebo do prace chodim malo. Na stoliku mam svoj pohar aj salku. Vedla svojich stolov mame este nejake skrinky, ale neviem, ci ich vobec niekto pouziva na svoje osobne veci. Na skrinkach mavame bezne vylozene nejake pochutiny, bud nieco sladke alebo slane, co niekto prinesie.

fairyy
9. feb 2024

mame kuchynky...ale kazdy ma svoju salku, pohar na svojom stole alebo vo svojej skrinke pri stole..zvysne veci su vsak na kuchynkach...jednu dobu sme mali poschovavane dolce gusto, ked este nebol kavovar na kuchynke, taktiez nie je dovolene u nas mat nic v kancelarii, ale pohare nevadia

janinah
9. feb 2024

Mame kuchynku.

domkakvet
9. feb 2024

Ja to mam v uzavretej skrinke.

levandula7
9. feb 2024

robím vo veľkom korporáte, máme na základni kaviareň, veľkú kantýnu a niekoľko kuchyniek na každom poschodí, ktoré pani upratovačky pravidelne zásobujú čistým porcelánom a sklom.

evkamotka
10. feb 2024

My mame komplet kuchynku ale ten caj, kavu, cukor, misku lyzicu si viete dat aj kazda do zasuvky