Ahojte som zamestnaná na dobu neurčitú toho času na RD do 27.11. , keďže mi bolo povedané že ma do zamestnania po RD nezoberú našla som si novú prácu na dobu určitú od 27.8. s trojmesačnou skúšobnou dobou. Čiže skúšobná doba končí presne 27.11. Chcem sa spýtať či MUSÍM ??? dať v pôvodnej práci výpoveď , keďže si chcem nechať zadné vrátka a v prípade, že by ma z novej práce prepustili po troch mesiacoch. Potom by som mala aspoň nárok na vyplatenie odstupného zo starej práce , keďže tam ma z dôvodu zrušenie miesta nezoberú....
prepac ja to troska nechapem, ty si niekde zamestnana a nemas ukonceny zamestnanecky pomer a ides do druhej?to asi velmi koser nie je
@amouramour nie sme v socializme, aby si nemohla mať aj 5 pracovnych pomerov ak mas na to čas... a suhlasim s ivani, ty žiadnu vypoved nedavaj, pockaj kym ti ju daju oni. 😉
ja taktiež suhlasím s babami len si pracu ponechaj ako to aj nazývaš zadné dvierka,predsa len ked dáš vypoved ty tak ti nič nedaju...
ahoj, ty nedavaj v tvojej pôvodnej praci vobec vypoved. nech ti daju oni vypoved a potom mas narok bud na odstupne alebo na vypovednu dobu. teda bud 2 mesiace odstupne alebo 2 mesiace vypovedna doba. preco by si ty robila sluzbu zamestnavatelovi a dobrovolne davala vypoved???