Ahojte maminky, prosím Vás ako ste sa zamestnali po rodičovskej? 🙂 Prvý rok po rodičovskej som sa starala o starkú, takže som viac menej bola vyťažená alebo boli stále deti choré doma, ale tento rok, ako išla dcérka do škôlky a priateľov syn do školy som sa do toho obula na plno s tým, že idem pracovať už od septembra, nech sa deje čokoľvek, plná odhodlania, a už druhý mesiac znova doma bez šance sa zamestnať tak, aby som si mohla ráno zanieť deti do školy a škôlky, poobede neriešim, lebo to by ich už mohol vyzdvihnúť partner alebo niekto z rodiny ale ráno je to bez šance.. Nájsť prácu, kde sa začína od cca 8mej je asi tuto v PD nemožné a ešte aj na 1 zmenu.. Maminky ak by ste o niečom vedeli prosím kľudne mi napíšte.. budem rada za každú radu.. 🙂 🙂
Tie obchodne centra su od cca 9:00
Aj ja hladam neuspesne. Ale zatial hladam len 3 tyzdne. Dcera este len nastupila do skolkycize tento zaciatok chcem byt este doma. Nesuri mi to az tak. Uz som mohla mat 2 roboty ale vsade sa zacinalo o 7. A ja rano musim zaniest deti lebo muz zacina o 6. Ale ja hladam v administrative, aj predtym som robila v administrative. Mam VŠ
Obchodné centrá áno, ale všade kde som sa bola pýtať chceli prax s pokladňou alebo prax v obchode a to ja žiaľ nemám...
11bodka11 ono zo začiatku, keď som minulý rok dávala ja prvýkrát dcérku do škôlky a syna do školy, tak ma to tiež nesúrilo a obzvlášť, keď boli hneď po týždni chorý a to každú chvíľu a koľkokrát trvalo aj mesiac, čo boli doma.. takže minulý rok by sa mi ani nepodarilo zamestnať.. ale tento rok dúfam, že už bude lepšie, hoci už boli obaja skoro 2 týždne chorí hneď po 3 dňoch v škole a škôlke.. toľko žiadostí som si poslala, aj na prácu z domu a nikto nič.. tiež by som rada niečo také administratívne, hoci nemám zatiaľ VŠ, ale mám Obchodnú akadémiu a rada by som sa uberala týmto smerom.. len nedarí sa pre nedostatok praxe zase.. 😖
A obchodné centrá a ich obchody ? To sa zvykne otvárať o 9-10. Alebo čašníčky napríklad väčšinou začinaju neskor