Ako ste sa dostali znovu do práce po materskej?

17. jan 2024

Ahojte prosím žienky ako ste sa dostali znovu do práce po MD. Nemám sa kam vrátiť a nemám moc skúsenosti.. mám strach ,sebavedomie nízke . 😏 Povahou skôr introvert

sejbipi
17. jan 2024

Ja som začala hľadať od synových 2r. Úprimne? Nič som nenašla, možno akurát blbá doba, roboty sú, aj brigády, no mne žiadna časovo nevyhovovala, tak aby som vedela syna zaniesť do škôlky a následne pre neho ísť poobede. Muž pracuje ďaleko, staré mamy bývajú tiež ďaleko.. samozrejme mimo toho boli aj odmietnutia kvôli dieťaťu na také lepšie pozície

andreakotesova
17. jan 2024

Urobila som si DPŠ počas RD. Rok pred koncom RD som rozosielanie ziadosti o prijatie do zamestnania. Nakoniec som v posledný mesiac RD bola úspešná na pohovore do verejnoprávnej inštitúcie. Mám veľmi rada svoju prácu 👌

dzejny656
17. jan 2024

Ja som si normálne našla prácu cez Profesiu, asi 3 mesiace som prácu hľadala. Mala som viacero pohovorov aj ponúk a teraz som s prácou veľmi spokojná, po všetkých stránkach mi vyhovuje.

macekovam
17. jan 2024

a ake mas vzdelanie?

denkabemommy
17. jan 2024

Môžem ťa ubezpečiť, že aj s nulovými skúsenosťami v práci si môžeš nájsť dream job. Stačí, ak vieš, čo chceš v živote robiť a vzdelávať sa v tej téme ;)

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz