Ahojte, chcem sa spýtať ako sa vám po materskej podarilo znovu zamestnať.
Už vyše pol roka hľadám novú prácu ( nakoľko mi ráno nemá kto zaniesť dieťa do škôlky potrebujem sa vedieť dohodnúť na prac. dobe prípadne nájsť niečo na homeoffice), nemám vodičák čo je ďalšia prekážka, a rovnako sa snažím vyhnúť práci na živnosť.
Nemám už žiadne extra nároky na plat (hlavne nech utiahnem účty keďže bývam len s mamou a som bez partnera, aj bez výživného) dokonca si ani nevyberám zameranie nakoľko som už zúfalá a chcem robiť hocičo hlavne nech mam prácu keďže mi čoskoro skončí nezamestnanecká. Kde ste začali pracovať vy, prípadne neviete o nejakej práci v Novozámockom okrese? Prípadne Nitra? Za každú odpoveď vám chcem zo srdca poďakovať. Značka : zúfalstvo 😔
V tvojom prípade jedine HO. Čo ovládaš? Jazyky? Niečo tvoríš? Pečieš? Účtovníctvo? Poprípade upratovanie, vykladanie tovaru, pokladníčka?
A co je tvoj odbor? Najskor si daj ziadosti bsade tam, kde by si chcela pracovat, aj ked nemaju volne miesto.
Ja ti odporucam z uradu sa prihlasit na rekvalifikačné kurzy. Môj zamestnávateľ prepúšťal počas mojej materskej, tak som sa prihlásila počas poberania podpory na rekvalifikačný kurz (dal sa absolvovať aj online). Máš tam rôzne kurzy online marketingu, grafiky, It kurzy, podľa tvojich záujmov a takúto prácu vieš robit aj z domu pre zamestnávateľa sídliaceho napr v Bratislave, takze lepsie ohodnotenu. Závisí, čo tá bavi. Možnosti sú nekonečne.
@mamamasama mám vychodenú OA ibaže vôbec sa neviem bez praxe uplatniť, len neviem kde mám zobrať prax keď bez tej ma nechcú nikam prijať
Ahoj, vacsinou pomaha mat ju aj pred materskou. Pekny vecer.