Ahojte,ako odmietnuť pracovnú ponuku,ktorá mi nevyhovuje hlavne kvôli tomu,že mám 2 malé deti? Telefoniky mám na mysli. Dakujem
Velmi pekne dakujem za ponuku, za standardnych podmienok by som ju velmi rada prijala, avsak moja momentalna rodinna situacia mi to neumoznuje. a vysvetli im po lopate, co je vo veci, deti, doprava, skolka atd...Kazdy normalny clovek situaciu pochopi...a ked nie o.ral ich pes 🙂
Dobry den, dakujem, je mi to luto, ale nemam zaujem o ponukanu pracovnu poziciu. Ak sa opytaju na dovody, povedz, ze "osobne". Snad sa nikto v tom vrtat nebude.
Tomu sa hovori asertivita. Normalne, slusne povies, ze dakujes za ponuku ale vzhladom na tvoju situaciu ti nevyhovuje. 😉
vobec by som nehovorila, ze mi je to luto, ani by som nevysvetlovala preco. len nieco v zmysle: dakujem za vas zaujem, ale o vasu ponuku nemam zaujem. pekny zvysok dna, dovidenia. bodka.
preco by som mala niekomu vysvetlovat, preco ponuku neberiem? celkovo ludia u nas maju tendencie vysvetlovat stale nieco. a koho to zaujima? 😉
telefonicky?
- dakujem za ponuku, ale momentalne ju nemozem prijat.
Normálne.