Baby čo fyzicky pracujete,kedy a vladzete vôbec po práci a pri bežných povinnostiach plnohodnotne cvičiť?Behať,fitko,doma,to je jedno.Robim 12tky,deň,noc,alebo dve nočné,po nočnej rozveziem deti,nákup,chvíľu spím do nejakej 11tej,som ako mechom praštená,hodinu sa dávam dokopy,potom pre decká,učiť sa a variť na ďalší deň,ktorý už som zas v práci.V podstate mám iba pol dňa voľno a absolútne nestíham všetko čo by som chcela.Do fitka mám ďaleko,to by bola ďalšia hodina zabitá iba cestou.Pred nočnou sa snažím doobeda pocvicit,ale zas chyba vo mne,že nevládzem pred každou nočnou a neviem to zosúladiť,nájsť nejaký vyhovujúci režim ako udržať telo a zároveň sa nevycerpat pred prácou.Ako sa do toho dostať?Nejaké tipy
Ja chodím cvičiť ráno keď zaveziem malého do školy a mam voľný deň alebo pred nočnou. Nie vždy sa dá. Lebo keď som v dennej nič a po nočnej som úplne mimo :- D
@nops tiež mam tento problém, denna, nocna prakticky stále v práci, aspoň 2x do týždňa sa snažím cvičiť, väčšinou pred nočnou, ale chodím na také na cvičenie a tam chodím aj po nočnej a dá sa to. Doma by som sa nejako do toho nenakopla.
@nops tazko a to nepracujem fyzicky. Chcela som behavat ked je krpec na futbale ale odradili ma blbe komentare.ked sa mi podari vstat o 4:00 idem behat. No tak si chcem kupit bezecky pas domov. Lebo ako na potvoru, ked mam cas leje hrozne. V zime detto nevyspata, tak mi je neprijemne ist do tej zimy. Fitko mam daleko. Cvicim s detmi,no to je malo 😂. Chcela som, ze budu deti na bicykli a ja behat. No to stale nieco potrebuju, davat pozor na ceste, alebo nakladat biky do auta. Nemam na to nervy. Kamoska si kupila pas domov.
@nops keby som fyzicky pracovala, fitko by som vôbec neriešila. Skôr masáže a welnes aby sa telo aspoň ako tak spamätalo po robote. A myslím ze to nie je ani zdravé nonstop niečo fyzicky robiť a plus cvicit. Zoderies sa.
@barborachors tak ale cielený pohyb je zdravý, na kosti, celkovo pocit pohody, spevnenie svalstva=chrbtice, panvové dno, všetko s tým súvisí. A nechcem v 40tke byť mäkká a mlandrava ako 70 ročná pani.
Dnes som po nočnej nemohla zaspať,prišla som do strašného bordelu čo po sebe včera večer zvyšok rodiny zanechal,tak som sa dala do upratovania,varenia a už sa mi zaspať nedalo. Dala som polhodku na bicykli, nejaké drepy, kliky, trochu z jogy..no uvidím ako bude zajtra v dennej.Pridem večer pred ôsmou a ďalší deň zas nočná.Budem skúšať ako to niekam vsunúť a neuštvať sa
@nops No keď sa pracuje na plný úväzok tak je to ťažké. Ja sa udržujem fit že chodím do práce a pre deti a pod čo najviac pešo