Ako skĺbiť prácu a rodinu?

lucy1311
25. jan 2017

Ahojte baby,zacala som robit obchodacku ... denne 8 zakaznikov potom reporty ponuky objednavky,ale teraz hlavne ponuky. Nemam kmen klientov=veeela ponuk=veeela casu. Dnes som sa od 15-20.00 nepohla od pc potom upratat uspat maleho. Som ppdrazdena ze nemam total na nic cas ani na maleho,na seba a muza ... ja neviem co robim zle ... ked by som dnes tolko nerobila pockalo by ma to zajtra .... bola som zvyknuta na kancel toto je uplne iny level ... mate niektora skusenost,viete mi dat tip ako to sklbit?vdaka 🙏😔

adeli79
26. jan 2017

a do tej 15 tej si tiež pracovala?

mima4
26. jan 2017

@lucy1311
no ak pracujes cely den do vecera osmej, tak nesklbis nic...to sa neda, iba budes padat na hubu...
aky charakter ma tvoja praca, robis iba poobede, ci ako?

libawet
26. jan 2017

@lucy1311 najlepšie je mať kanceláriu, kam by si odchádzala mimo domov, pretože je stará známa vec, že doma žena vidí všetko iné a nemá čas na tú prácu ako by potrebovala. Dieťa - do škôlky, ak už má taký vek. Kanceláriu si hľadať bližšie k bydlisku, ak je to možné...no a určiť si čas - od kedy budeš v práci, do kedy " timemanagement " 🙂

lucy1311
autor
27. jan 2017

@adeli79 ne od 8.15-16.45

@mima4 ja robim obchodacku,denne musim obehnut 7-8 prevadzok potom spravit report,ponuku

@libawet maly chodi do skolky a kancel by som zbytocne platila kedze som hlavne v terene len papierovacky su doma. Noo to urcenie casu je asi najdolezitejsie...