Ako si zarobiť peniaze, keď som ešte stredoškoláčka?

17. aug 2022

Zdravím, chcela by som veľmi prácu/brigádu, lenže chodím ešte na strednú školu. Je podľa vás niečo také, že by som mohla dochádzať poobede? Práve veľmi túžim po dvoch veciach na ktoré bohužiaľ nemám peniaze... Napadlo ma napríklad, že by som si urobila profil hlifačky.sk, ale neviem... Je tam niektorá z vás? Ste spokojné?

martinmmartin
17. aug 2022

Moznosti mas dost.....kde zhruba byvas? Mesto, dedina, intrak?
Doucka, Babysitting, pomoc v zahrade, brigady......

zuzanka.zuzu
17. aug 2022

na hlídačkách práve hľadám opatrovateľku a teda myslela som si, že nenájdem podľa mojich kritérií a hneď 2 👍 stredoškoláčka - tam môžeš konkurovať jedine cenou. alebo čo iné vieš ponúknuť? napr. hra na hudobný nástroj? perfektná angličtina? ak nie, tak potom len vodenie do/z škôlky, to je poobede, to by nejakej maminke mohlo vyhovovať

riesska123
17. aug 2022

kukni inzeráty

cocolino234
18. aug 2022

??? trošku nechápem čo s tým má spoločné, že si stredoškoláčka. 😆 Veď takíto ľudia bežne brigádujú, rovnako aj ja. Na internete nájdeš samé primitívne inzeráty alebo chvíľkové preklady za pár šupov, normálne choď osobne do tesca alebo do kauflandu a zamestnajú ťa, budú ťa volať keď budú potrebovať od času, od kedy im povieš, že sa ti dá v bežné dni. Prípadne obehaj miestne kaviarne, kvetinárstvá, večierky a podobne.

elizabet173
18. aug 2022

@cocolino234 tiež nerozumiem, že sa spamätala v polovici augusta, leto je ideálne na brigády

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. aug 2022

@elizabet173 Mala som brigádu, ale už sa mi tie peniaze minuly, keďže neboli veľa... Preto by som chcela aj niečo iné, čo by som mohla aj počas roka.

autor
18. aug 2022

Minuli*

autor
18. aug 2022

@zuzanka.zuzu Dobre, tak si skúsim urobiť hlidačky a možno dám inzerát aj na bazoš.🤷🏽‍♀️

anjelicek26
18. aug 2022

Pocas roka mozes chodit nejakej mamicke vyberat dieta zo skolky, klasicky vecerny babysitting ponukat, vencenie ci starostlivost o starsieho cloveka - kazdodenne navstevy, robit spolocnost,to ludia hladju velmi vela, ale k tomu musis mat aj vztah... ked chces pravidelnu brigadu, tak kazdy obchod berie aj na poobedie na 4h napriklad brigadnikov, pripadne robit sa da aj vikendy... upratovanie rovnako mas moznost kedykolvek, upratovacie firmy pracuju hlavne po veceroch...ale mysli na to, ze priorita je skola a nie nejake "veci" co si chces kupit...

kikushaa
18. aug 2022

Ahoj ak si z Bratislavy a 18rokov mohla by si aj u nas v divadle robit hostesku 🤗 je to easy job, kontrola listkov, predaj bulletinov, usadzanie hosti ak bludia v sale, pripadne budes v satni, financne netusim kolko to je, ak chces od kolegyne zistim email a tam sa vsetko potrebne dozvies 👍

kvetinka75
18. aug 2022

roznos novín, letákov, hosteska, pomoc v domácnosti,

beata0900
18. aug 2022

Ja som na hlidacky.sk a strážim zvierata, prevažne psov.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. aug 2022

@beata0900 Ja sa tam neviem zaregistrovať...

autor
18. aug 2022

@kikushaa Bohužiaľ je to ďaleko...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. aug 2022

@anjelicek26 Tie dve veci sa takpovediac týkajú vzdelania. Veľmi by som chcela chodiť do základnej umeleckej školy (mesačne by to bolo 10€) napríklad na gitaru. Tá druhá vytúžená vec by bola tá gitara.

anjelicek26
18. aug 2022

Tak to su pekne ciele, rodicia ti to nevedia preplatit normalne? Kazdopadne vyves na skolku a skolu - ponukam babysitting, ponukam vyberanie dietata, ponukam dozor nad domacimi ulohami, ponukam vodenie na kruzok... a obehnut vsetky obchody v okoli, ci nepotrebuju vypomoc... Zavolat do upratovacich firiem, ci nepotrebuju dalsiu do partie.. Na velke bytovky na branu vyvesit - ponukam vencenie psikov poobede ci skoro rano... .ziadna praca neni zla... tych par eur co potrebujes zarobis raz-dva.

Mne dcera chodi babysitting robit, okolo 150e si zarobi mesacne... syn chova a predava potkany haha 1000e rocne zarobi... aj sa o to samozrejme stara sam, ma len par samiciek...

autor
18. aug 2022

@anjelicek26 Nemajú. 🙁 Moja sestra ide teraz na strednú dosť ďaleko od domova a bude jej treba platiť internát atď, platia aj mne občas rôzne veci do školy, tak nemajú peniaze nazvyš na umeleckú školu a gitaru... Keby mali, tak by určite platili

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. aug 2022

@anjelicek26 Ale tak vy tým pádom asi nebývate na Slovensku. 😅 Ja som teraz z tej brigády čo som mala zarobila len smiešnych 110€ za 2-týždne... A k tomu čo robí vaša dcéra treba vedieť variť? Ja bohužiaľ viem zatiaľ len cestoviny, vajíčka, palacinky... 😓

anjelicek26
18. aug 2022

Za hodinu babysittingu mas 4-5e (aj na Slovensku)... Ked strazis kazdy vikend 2x4h (rodicia pracuju v tej dobe cez vikend, su doma, ale nemozu sa venovat dvojcatam), tak sa ti to nazbiera aj..Varit vie dcera normalne, ale drobcom teda nevari, vyberie nachystane s chladnicky a prihreje im to, ide s nimi na ihrisko, do zahrady, hraju sa, nic ine od nej neocakavaju, maly maju dva a pol roka...

autor
18. aug 2022

@anjelicek26 To by ma aj bavilo, mám rada deti. Jedine toho sa bojim, že my povedia nech uvarím neviem čo a ja tam len tak budem stáť a ,,Prepáčte, ale neviem variť (to, čo povedia)." 😓Nočná mora...

autor
18. aug 2022

Mi*

anjelicek26
18. aug 2022

Mas strazit deti, nie varit... varenie je potom uz pomocnica v domacnosti, ktora aj navari, da prat ci upratuje po detoch...babysitterka strazi len drobcov, da im jest - ale to, co je nachystane... preto to mozu robit aj pubertiacky s citom pre deti ;) Nasej velmi pomohlo, ked napisala, ze ma troch mladsich surodencov, vedela presne, co robit s malymi detmi, aj ako sa s nimi hrat, mali tam na skusku styri rozne dievcata a bravaju si uz len ju...

zuzanka.zuzu
18. aug 2022

@anjelicek26 upratovanie po deťoch je hádam normálna činnosť pri babysittingu, to nie je pomocnica v domácnosti. či na upratanie lega treba ďalšiu osobu? 😀

anjelicek26
18. aug 2022

@zuzanka.zuzu upratovanie po detoch, ale nie upratovanie ako take, to je jasne myslim ;) Le proste neni tam na pranie, varenie ci utieranie prachu ;) Len s detmi, jasne, ze spolu hracky potom spracu ;)

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz