Ahojte som na MD a máme to teraz také ťažšie prosím baby poraďte mi ako si rýchlo privyrobiť z domu žiadne predaje a tak ďakujem ❤️ a nie časovo náročné
Rýchle,nenáročné,dobre platené,pri dieťati, pre kazdeho bez praxe a skusenosti.... takto home office nefunguje🫢 pozri ak potrebujete peniaze radšej nejaké upratovanie ci brigádu cez víkend,kým muž dozrie na dieta.... alebo k svojmu pribrat na stráženie ďalšie dieťatko... doučovať...
@anjelicek26 nemôžem kojím 😅
Pozri, jedine čo ma napáda je nejaké call centrum. Ale to by si tiež musela mať stráženie, nemohlo by ti dieťa vrieskať do sluchatka. Takto HO nefunguje, je to stále privilegium, na ktore musíš mať nejaké predpoklady. Nikto ti nezaplatí normálne peniaze za to, že stráviš par hodin na počítači prácou, ktorú vie robiť každý. Proste chceš peniaze za malo práce, no ale takto svet nefunguje. Ak nemáš ziadne vzdelanie/dovednosti, ktore vieš ponúknuť, tak bude lepšie dať dieťaťu umelé mlieko s ísť na par hodin upratovať alebo za kasu. V tescu dávali aj 6 hodinové smeny a nie je to až tak zle platené. Ak ti niečo take nevyhovuje, tak asi tie peniaze až tak nepotrebujete
@sissy27 ten only fans ako si odstriekava mlieko by jej mozno dobre vynasal. 😀🙈
Ja som doucovala spanielcinu online. A ked malo prve dieta 4 mesiace a druhe 9, sla som pracovat, lebo u nas je materska len 4 mesiace. A tiez by sme to mali tazsie, keby som ostala doma.
Môžeš robiť moderátorku chatu, OF alebo call centrum 🤷🏼♀️
Never ending story. Mamičky na materskej s IQ hupacieho koníka nikdy nesklamú.