mam veľa zdravotných problémov. autizmus, schizofreniu, zlý zrak, goldenharov syndrom, skoliozu, adhd... ako si môžem trochu zarobiť? Môj brta je živiteľ rodiny, ale bude dlhodobo na PN: chcem pomôcť rodine... Napadá ma predávať handmade výrobky, ale nemám ich také pekné. čo mi radíte?
@natalienka12 okrem prachu ano. prach mi robí zle. vždy potom celý deň vraciam.
@franci310 môžeš napr.umývať okná pred Vianocami, roznášať letáky,umývať vchody v panelákoch, strážiť deti, piecť, ísť dokladať tovar do reťazcov ako Tesco, Kaufland a pod....skrátka a dobre môžeš robiť všetko čo zvládneš....už len začať si zháňať prácu...inak o brata sa netráp, bude mať predsa platenú PN.....u nás napr.hľadajú aj počtové doručovateľky a aj výpomocné doručovateľky, práce je veľa len sa treba prejsť po meste s otvorenými očami a nehľadať výhovorky prečo toto nie a tamto nie, ale jednoducho vyskúšať.......nepôjde ti to, nevadí, skúsiš niečo iné.....
*poštové doručovateľky
@sissy27 ja si myslím,že ona tu už bola. Brat jej havaroval. Ona sa stratila s mamou niekde v lese. Necitala som to celé nepamätám si presne, ale viem,že predávala mydielka,nejaké hackovane veci a mala kopec diagnóz.
@lenkasarka presne si myslím, že to je ona, čo poloslepá a ledva chodiaca išla s mamou do lesa a stratili sa a riešila, z čoho zaplatiť výjazd horskej služby, pretože brat ako živiteľ rodiny mal haváriu a bude dlho PN. Každú chvíľu nový nick a vždy rieši toto isté, že chce niečo robiť, ale vlastne nič nemôže. Prach jej robí zle, dvíhať nič nemôže, o deti sa starať nemôže, po vonku nemôže chodiť, handmade vyrába nepekný. Vždy toto dokolečka. Aj jej mi je ľúto, lebo bude troška postihnutá nielen fyzicky a takým ľuďom žiaľ ťažko pomôcť.
@franci310 upratovať domácnosti by si zvládla?