Ahojte mamuľky,
Chcem sa opýtať ako si privyrábate z domu tak aby bol príjem stabilný. Predaj produktov v tejto dobe nejde a pomohlo by aspoň 100eur mesiac. Ďakujem za pomoc
@elizabet173 veď preto som napísala, že predaj nejde moc momentálne , aspoň teda mne.
@katarina0123 podľa toho čo dokážeš? Vieš jazyky, matiku, fyziku, ..... môžeš doucovat
Alebo ovládaš účtovníctvo, web dizajn, ....
Ale predaj kozmetiky, drogérie, všelijakých zazracnych kvapiek, to je fakt zúfale
@pribinak hľadám inšpiráciu ako si vy ostatné privyrábate. Takže ďakujem 🙂
@katarina0123 ved ti
@pribinak dala dobre tipy. Treba sa odrazit od toho, co vies. Darmo ti niekto poradi, ze doucuje matiku, ked to ty nevies a nemas na to vzdelanie....
@katarina0123 a co vies? Uctovnictvo, prekladanie, jazyky, IT, statistika? Sitie, pecenie, handmade.....
Vies, ja ti poviem, ze mne sa predavaju napriklad naramky, ty zacnes to iste a tebe to nemusi ist alebo naopak mi vezmes zakaznikov 🤷
@simsalabim veď preto som poďakovala. Asi sme sa zle pochopili :D
@martinkatinka vezmem zákazníkov? wow no tak teda radšej nič nevrav ak sa tohoto bojíš. Toto by ma ani nenapadlo... len som prišla o radu 🙂
@bennn ale asi to jednorazová záležitosť ?
@katarina0123 nepochopila si.... Musis byt kreativna alebo jednoducho robit uz to, co vies. Nikde si nepisala, ze ci si kadernicka, redaktorka, predavacka, uctovnicka 🤷😉
@katarina0123 a aké produkty predávaš ? Lebo ja napríklad robím s českou drogeriou síce nepredávam, robím poradenstvo ale s príjmom som spokojná 😉
@martinkatinka pochopila, to,že som nenapísala,aké povolanie vykonávam a čo predávam neznamená, že som nepochopila ;) neviem o čo ti ide ale si na zlej adrese. Ahoj
@adriatica28 popri práci kozmetiku, ale len známym keď im dochodí nie som ten typ agresívneho predajcu :D
@bennn tak v tomto by som sa asi neuplatnila ,ale ďakujem za info 🙂
@katarina0123 Letaky? Nieco vyrabat? No ci bude prijem stabilny asi zavisi od viacerych faktorov.