Ahojte, som na RD s polročným bábom a zišli by sa nám nejaké peniaze navyše. Ako si privyrábate? Rada by som si niečo našla, ale nechcem predávať hlúposti a ani obchodovať s kryptomenami a podobné veci, radšej by som robila niečo “tradičnejšie”. Som účtovnícka, ale nemyslím si, že by som samostatne z domu zvládala niekomu viesť účtovníctvo, lebo je to priveľká zodpovednosť a pri malom dieťati sa bojím, že by som nemala čas sa potrebne vzdelávať. Tak len stále hľadám nejaké ponuky, ale neviem, vôbec neviem nájsť niečo vhodné. Dajte tipy, čím prispievate do kasičky, kde hľadať a pod…
Inspiruj sa na webe Ja spravim - to su vsetko take pracicky, co by sa dali robit aj na materskej. Je tam vela z oblasti IT, ale aj vselico ine.
Skús osloviť nejaké call centrum ci nehľadajú takto na doma niekoho.
Si prva, co napisla, ze co robi - ze si uctovnicka. Preco by si to nevedela robit sama z domu?
@eli2805 tiež som účtovníčka, pri dcérach som účtovala ďalej. Podľa skúseností kolegyne si nemôžeme dovoliť s toho kolotoča vypadnúť. Najprv to boli iba maličké firmy s JÚ potom jednoosobová sro. Ak sa chceš s tejto práci vrátiť po RD, odporúčam sa ti hľadať niečo s týmto smerom.
Ja som zvykla piecť medovníky pred sviatkami.