Ahojte, ako si privyrabate žienky na MD a RD?
Isto je tu veľa tém na toto, ale hľadám niečo aktuálne ❤️💙
doučujem
predavam nenosene oblecenie, ktore som ako zmyslov zbavena nakupila a nenosila, alebo nepotrebne haraburdy z domacnosti 😂
@anonym0001 🤣pozname
@anonym0001 na tom sa jedine prerobiť dá😀
Robím manželovi raňajky, periem mu. Varím 😄😄😄 Za to si každý mesiac poprosím výplatu. Nechty zaplatí, oblecko zaplatí. Deťom oblečenie zaplatí plati hypo....takže vlastne všetko 😄😄😄
Pred materskou som mala dve prace, po porode uz len jednu 😉 takze privyrabam si rovnako ako pred dietatom - ucim na VS.
vypĺňam dotazníky 🙂 robím to cca pol roka, ak chcete info, tak napíšte ss, už mám vychytané kde sa oplatí a kde nie (bola som snáď všade ale niektorí riadne odr*ávali)... zo začiatku to ide pomaly ale minulý mesiac bol silný 😉 tento už neočakávam, už je december, cez sviatky bude asi útlm
počas RD som šila kabelky, batohy, oblečenie... to bolo fine. lenže boli obdobia kedy som zarobila a kedy nebol záujem. počas korony mám dojem, že sa situácia zhoršila. šitie ma baví, ale už šijem len nám.
posledné mesiace robím testerku softvérov, aplikácii... to ma veľmi baví, je to blízke môjmu odboru.
@oli18 tak to je jasne, najlepsie nekupovat ziadne zbytocnosti. Ale ked som ich kupila, este som nevedela, ze ich nikdy nepouzijem 😀
@vanda323 možno je bez partnera a potrebuje si privyrobiť a nič v zlom, ale ja som si neprosila od manžela výplatu, mala som prístup k financiám, pretože boli naše, aj tie, ktoré on zarobil, aj tie, ktoré som ja dostala, pretože som sa starala o naše dieťa.
@elizabet173 vy ste asi nepochopila, že @vanda323 zartovala
@martul nezdalo sa mi vhodné žartovať, pretože autorka ozaj môže byť samoživiteľka, smajlíkov som si samozrejme všimla.
@elizabet173 Ja som to brala ako čistý žart. Samozrejme aj ja mám prístup k financiam ale u nás to proste funguje tak že celý môj rodicak tehotenské sa proste odkladá na spoločný účet
@elizabet173 Ak to nebolo vhodné , ospravedlňujem sa autorke !
@vanda323 ja viem, že si to nemyslela zle
Ja si privyrabam tym ze ludom odporucam aby nakupovali vo svojom vlastnom eko markete miesto beznych drogérii.
A este k tomu si usetria peniaze ziskavaju darceky a Casback.
@macko_bazar dobrý den mozem poprosit info?
@macko_bazar mohla by som poprosiť info? Ja som sa na jednu stránku registrovala na odporúčanie, ale nikdy mi nič neprišlo. Vopred ďakujem
@macko_bazar viete mi prosim do spravy dat nejaky tip na overene stranky na dotazniky? 🙂 ak Vas to teda neobtazuje, dakujem pekne
@anonym0001 co su to nepotrebne haraburdy
@macko_bazar poprosim info ak mozem
@anonym0001 ja presne to iste🙂))). topánky plus oblečenie, mnohe vobec nenosene alebo nosene raz 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@macko_bazar
Mozem poprosit o info?
@macko_bazar poprosím info do ss
Doučujem angličtinu súkromne 🙂 už pár rokov