Ako si obľúbiť prácu, ku ktorej mám odpor?

25. máj 2022

Ako si mam obľúbit prácu? Jedna sa o pracu s ludmi a ja som introvert a tiež, že sa dosť spotim/zaspinim. Príde mi, ze riesim malichernosti. Odísť z tamad nemozem, lebo tie peniaze potrebujem a zatiaľ nic ine v okoli som nenasla. Mala by som tam byt este minimálne 3 mesiace. Ako si to tam mam obľúbiť?

reanda
25. máj 2022

to je uplne najblbsi zamer, co moze byt, snazit sa oblubit si nieco, co neznasas..

vandicka7
25. máj 2022

Postupne sa otukas, ako dlho si tam? Skus pracovat so sebou, na svojom sebavedomi, uvedom si, ze kazdy je len clovek a hned sa ti bude lepsie dychat. 🙂

salamistka
25. máj 2022

pracujem dlhé roky s ľuďmi a som introvert a ešte stále je to pre mňa niekedy ťažké, ale práca s ľuďmi je podľa mňa ťažká aj pre extroverta, takže to nie je o tom...mňa ale moja práca baví, aj teba možno po čase začne

nwnw
25. máj 2022

Ber to jak nutne zlo. Zatnut sa a vydrzat. Ked musis, tak musis.

mandzula
25. máj 2022

Zrejme si ju neobľúbiš, musíš ju brať ako nutné zlo a zároveň hľadať niečo, čo ťa bude napĺňať.

kapanek1
25. máj 2022

vydržať tie tri mesiace minimálne a medzičasom hľadať druhé. Príležitosť si ťa nájde, skôr či neskôr

bavlnka92
25. máj 2022

podobný typ zamestnania - prestala som sa zameriavať na to akí tam pracujú ľudia ale na to, že prácu robím rada aj keď po každej smene odchádzam špinavá a spotená (hlavne teraz cez leto). robím tam už 8 rokov.

matkaleskova
25. máj 2022

Ako ak tie peniaze potrebujes, tak tam proste vydrzis, ineho vychodiska asi aj tak nemas. Nie kazdy ma pracu, ktoru vykonava nejak extra moc rad, ale tak peniaze potrebuje vsetci a chce to teda aj trocha sebazaprenia

modryzrebec
25. máj 2022

Presne tak, účty sa samé nezaplatia, tak musíme robiť aj práce ktoré sa nám nepáčia. Ale myšlienka je zaujímavá že obľúbiť si niečo čo nemá rád. To by som sa chcel naučiť.
Nemám rád zápchy na prístavnom moste a predsa ich musím dennodenne trpieť. Tak sa musím naučiť mať rád dopravné zápchy.