Ako si nájsť prácu v zahraničí?

rihana12331
1. dec 2022

Ahojte potrebujem poradiť mám tri deti idem sa rozvádzať a potrebujem si nájsť prácu v zahraničí aby som mohla uživiť moje deti neviem nemecký jazyk fakt súrne to potrebujem lebo ten chumaj má oberie aj o mestský byť ktory je na mňa a ostanem na ulici a on sa bude tešiť s tou jeho kurvou s prepáčenim
.. nejaké rady kde hľadať prácu lebo som na pokraji zrútenia 😭

bluemoon24
1. dec 2022

Jedine pres nejakou slovenskou agenturu do skladu, kde jsou cesi/slovaci/polaci. I chyzna musi podle me nejake zaklady nemciny ovladat. Kam das deti?

melanta
1. dec 2022

Ak máš mestský byt pridelený na seba a spĺňaš podmienky, tak určite ťa o neho neoberie. Kde budú 3 deti, keď ty budeš robiť v zahraničí? Nie je jednoduchšie mať hoci 2 roboty, ale byť doma a každý deň s deťmi? A neodpustím si dať radu, aby si sa začala orientovať na seba a svoje deti. Aby čím skôr odišla z teba tá zlosť, pretože to ti len zväzuje myseľ a kroky, ktoré robíš. A deťom tiež viac pomôže, keď mama bude kľudnejšia. Aj iné ženy zvládli ostať samé s deťmi. Zvládneš aj ty, aj keď sa ti to teraz môže zdať nemožné. Si žena, matka, nejaký chlap ťa nepoloží.

rihana12331
autor
1. dec 2022

@melanta deti by boli pri mame .... Ale ja uz fakt nevladzem vsetko sa vali na mna uz ma tohi dost som si myslela ze ostanem v manzelstve do smrti ako som prisahala a on ma podvadzal na kazdom kroku a to velmi boli nemam pracu mam len moje deti som dlzna na najme lebo on nedava nic na deti uz fakt nevladzem lubim svoje deti a nechcem taky zivot pre nich

rihana12331
autor
1. dec 2022

@rihana12331 som uvažovala aj nad tym ze odidem bez slov napisemlist mame aby som ju netrapila len moje feti ma drzia k zivotu a to ze ma kurvu som sa dozvedela tak ze ked tahal pil svoje tyzfnove snury tak my poslal fotku ako je pri nej ona nola naha a pri nej kondom uz nevladzem nemam otca lebo zomrel mam len mamku a dvoch bratov jeden je chory na srdce a druhy da uci za pravnika a nechcem nikoho zaťažovať s mojimy problémami

svetlonos
1. dec 2022

@rihana12331
Ahoj a po anglicky vies?

fadama
1. dec 2022

Prácu nejakú by som ti vedela zohnať no bez ubytovania, to asi nič pre teba 🤔

svetlonos
1. dec 2022

Na alkoholika kasli, neviem ako je to u vas v okoli vo fabrikach. Ale pokial by ti mama vedela strazit deti, mohla by si robit na 3 -4 smeny a v niektorych sa da celkom pekne zarobit. Potiahnes zopar nadcasov a nepotrebujes ani dve roboty. Je to narocne ale bola by si doma. Mozno ta v zahranici zamestnaju aj bez jazyka ale zaobchadzanie je vacsinou zle potom.
Mam znameho, kde hladaju surne opatrovatelku k mlademu chalanovi v bdelej kome, od 17-8:00 hodiny. Teda nocne. Ale bez nj alebo aj je to tazke.
Prajem ti aby si si rychlo nasla robotu alebo vhodne riesenie. A na muza kasli, ved aj tu milenku on prestane bavit, ked zacne chlastat. Prist o takeho debila je v podstate pozehnanim. Neplati, nezaujima sa, chlasta. Prosim ta naco by ti bol? To kaslat na manzelstvo a vernost a do smrti v takom pripade. A ty sa ken s nikym neluc a nezomieraj - budem tersz hnusna ale co ak tvoja mama deti po tvojej smrti nezvladne a sli hy do domova? Ziadna vyhra teda. Neboj, ty najdes riesenie aj ked teraz vyzera vsetko cierno.

soldi
1. dec 2022

@rihana12331 velmi ma mrzi Tvoja situacia. dva roky dozadu som bola v podobnej, ba mozno este horsej.
teraz Ti vsetko pripada cierne a beznadejne. ale ver mi, je to len obdobie. vsetko sa postupne zlepsi.
sustred sa v prvom rade na seba, aby si Ty bola v pohode. zakladom je jedlo a spanok. neverila by si aky to ma vplyv na celkovy psychicky stav.

chod na UPSVAR a porad sa s nimi ako si poziadat neodkladnym opatrenim o zvereni deti do Tvojej staroslivosti a sucasne o vyzivne do cias rozvodu.

z bytu Ta nevyhodi. nema ako.

budes mat vyzivne. mas kde byvat. deti budu u Teba. sustred sa na zaciatok na tieto tri kroky.

nevera, zrada dovery, to vsetko casom preboli. najdes si svoju vlastnu cestu. ked Ti bude najhorsie, opakuj si, ze to je len obdobie. bude lepsie, nic netrva vecne. mne to pomohlo.

ak sa Ti chce citat, tak velmi strucne Ti spisem ako to bolo u mna:
ex zacal po 15tich rokoch manzelstva brat pervitin. preplo mu. tyranizoval mna aj deti. nikto mi to vsak bohuzial neveril.
vyeskalovalo to tak, ze dostal sudny zakaz priblizenia a sudny zakaz vstupu do domu.
moja rodina sa mi otocila chrbtom a postavila sa na jeho stranu.
zo dna na den, bez pripravy, som ostala uplne sama. bez rodiny. bez muza. bez financii. vsetci, co mi boli blizki sa mi otocili chrbtom. lebo mi nikto neveril.
a doma 4 male deti. najmensia nemala ani 2 roky, najstarsi mal 9.
cela starostlivost ostala na mne. tiez neplatil nic. kym nerozhodol sud.
tiez mal milenky cely cas nasho manzelstva.

to bolo pred dvomi rokmi. a teraz?
rozvedena. plati slusne vyzivne. deti ovela spokojnejsie. ja si uzivam zivot tak, ako som si pri nom nikdy uzivat nemohla. muzi sa okolo mna tocia. financne zijem nadpriemerne.
vsetko je omnoho omnoho lepsie.
a do tohto bodu casom dospejes aj Ty. krocik po krociku. drzim palce.