Ahojte, mám vyštudovanú elementárnu a predškolskú pedagogiku. Už si pár mesiacov hľadám prácu a stále nič. Ponuky sú, no ani na pohovor ma nezavolali. Z 1 miesta mi napísali email, že či je záujem akt., že by ma chceli pozvať na pohovor. Odpísala som, že áno a kedy by im vyhovovalo ale žiadna odozva. Ani tel. číslo neuvádzajú. Možno dovolenkujú, neviem. Začínam byť však zúfalá.. Je podľa vás blbosť osobne zaniesť do okolitých MŠ?
No odniesť žiadosť osobne za to nič nedáš. A niekedy osobný kontakt aj pomôže. Tak vyskúšaj!
Mozno si prekvalifikovana. Prednost davaju mozno absolventkam zo strednej pedagogickej. Piznam 2 take pripady, ze si museli dorobit nadstavbu na strednej pedagogickej. Mali vystudovane VS nejaky pedagogicky smer.
Ja som za osobný kontakt, ak niečo chcem, tak si za tým idem.. no teraz neviem ako je to v skôlkach, ale pravdepodobne tam ani nikto nebude
Este su v skolach a skolkach dovolenky,vacsinou sa do skol vracaju posledny augustovy tyzden po pripade dva tyzdne pred zaciatkom sk.roka. Hlavne pokoj 🙂) dobrych ucitelov je vsade treba a hlavne mladych a perspektivnych ,drzim palce 😉
Uciteliek v MS je nedostatok, hlavne vo vacsich mestach. Vacsina skolok je momentalne zatvorena, prebieha povinna hygienicka udrzba a zamestnanci cerpaju dovolenky. Takze ak sa Ti teraz neozyvaju, nepanikarila by som.
S rozhodnutim osobne zajst do skolok, by som bola opatrna. Mozes narazit na 2 kategorie ludi. Ta prva, takyto krok oceni a pripise Ti body za zaujem a iniciativu. Ta druha (napr. aj ja) si moze pomysliet, ze otravujes. Hlavne ak uz prebehla pisomna/telefonicka komunikacia, kde ste sa dohodli, ze sa Ti ozvu. Moze to byt hop alebo trop...
Dosť záleží či hľadáš prácu v Ba alebo v maličkom mestečku na východe
Sú škôlky ktoré uprednostňujú VŠ vzdelané učiteľky a sú škôlky kde chcú SŠ vyštudované učiteľky.
Mne raz jedna pani učiteľka vysvetľovala prečo chcú niekde skôr SŠ vzdelané.
Su dovolenky,trpezlivost ruze prinasa.