Ahojte maminky tie čo ste na materskej, ako ste si pri vyrábali 😶 som zúfalá som sama mam jedno dieťa a tie peniaze co dostávam mi nestačia, nájom jedlo atď + malý čo potrebuje.. Manžel mi zomrel a nemám nikoho.. Pomohly by ste mi nájsť si prácu na doma kezde malý ma 8 mesiacov ďakujem maminky
@mischellle995 to záleží od toho čo vieš, to nepíšeš, takže radiť možno len všeobecne. Môžeš doručovať cudzí jazyk, robiť účtovníctvo, programovať, strážiť detičky, chodiť upratovať a žehliť, nejaký handmade, piecť torty, ...
@mischellle995 sirotský na syna nedostavas? A ty vdovský?
Sirotske, vdovske, prispevok na jasle (alebo dat dieta inej mamicke strazit) a bohuzial normalne do prace aj keby len na pol dna alebo 2-3 dni v tyzdni.. s domu je to malokedy mozne normalne pracovat resp. je to viazane na povodny pracovny uvazok..povodny zamestnavatel ti neumozni s domu robit? U nas to mozne je.
Poznáš prácu na doma pre Silfox?
@poly1 o čom je to?
@hippovka
@damtiporiti Výroba vzoriek.V našom meste to funguje už dlho
@poly1 ale čo je to za firmu, to vám dajú nejaké stroje domov a vyrábate? Asi to nebude v každom meste
@damtiporiti Nie,iba materiál,robí sa to ručne.Je to taká mravenčia práca,ale mne vyhovuje.Hotový výrobok prinesiem
Neviem aký máš vzťah k psíkom, možno aj nejaké stráženie psíka cez deň, niečo ako psia škôlka. Alebo ak si komunikatívna call centrá alebo ankety.
@poly1 dobrý deň môžem poprosiť info mala by som záujem
@mischellle995 skús u pôvodného zamestnávateľa🤷♀️