Ako si nájdem prácu na doma?

pangel
12. máj 2023

Ahojte som zufala. Hladam si pracu na doma alebo privyrobenie ale nie a nie najst. Vsade je predaj kozmetiky,mlm, dotazniky, otravovanie ludi ci pripravky na chudnutie. Priznam ze mlm som uz skusala a vobec mi to neslo nemam rada ked otravujem ludina vnucujem im nejake vyrobky. Presla som snad uz vsetky mozne stranky. Poradte mi kde sa mam obratit. Dakujem

zmrzlinka2021
12. máj 2023

@pangel a vo vieš robiť? Nemôžeš nastúpiť do práce a robiť z domu?

jaga18
12. máj 2023

Jedna možnosť je vrátiť sa do práce a požiadať o HO. Alebo keď sa tvoja práca nedá vykonávať z domu, skús opatrovanie detí, upratovanie cez firmy , to sú možnosti na príležitostne privyrobenie.

mircalla
12. máj 2023

@pangel Ziadna praca z domu neexistuje. Vsetky dotazniky ci klikacky nebodaj predaj je zabity cas. Jedine zamestnanecky pomer s moznostou Home office. Potom uz jedine doucovanie online ci vyucba cudzich jazykov online. Preklady. Ale na to treba daco vediet. Pripadne brigady, ale to zase nie je z domu.

kate211
12. máj 2023

To je tazko ked clovek nic nevie.

marcellka32
12. máj 2023

IT, prekladatelstvo, účtovníctvo

mircalla
12. máj 2023

Treba si polozit otazku, co vies ponuknut....ake sluzby. Pokial ziadne, tak jedine sup do prace.

pangel
autor
12. máj 2023

@pangel zienky, isla by som do prace ale som na materskej 😃 preto chcem nejake male privyrobenie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mircalla
12. máj 2023

@pangel Tak na jaspravim stranke je prepisovanie seminarnych prac ci diplomoviek atd napriklad

tenerifka
12. máj 2023

@pangel ak si na MD, tak mas predsa prijem rovnomerny tvojmu predchadzajucemu platu.
Ak si to vsak uviedla zle, a nie si na MD, ale na RD, kedy dostavas drobne, a podla vsetkeho nesplñas ziadne podmieky pre administrativnu HO (uctovnictvo, prekladatelstvo, marketing), tak sa skus zamerat na susedsku vypomoc-strazenie deti/varenie/pecenie/zehlenie/upratovanie/prace v zahrade....)

kajulqa47
12. máj 2023

@pangel ak chceš napíš mi

lesanka845
12. máj 2023

@pangel ak Ťa baví telefonovať ,môžeš robiť pre call centrum prieskumy.To sa dá robit z domu a dá sa na tom privyrobiť .Nie je to nič zlozite

simonah73
13. máj 2023

@lesanka845 hore pise ze sa nerada ludom vnucuje, myslis ze sa jej podari dokoncit nejaky prieskum, ked vacsina ludi taketo telefonaty rusi hned ako povie ze chce nejaky prieskum s nou urobit....

monikaskorikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cacianka
13. máj 2023

@monikaskorikova čo sa ? Zase ty ?! Ale okamžite zmizni a neotravuj

simonah73
13. máj 2023

@cacianka to je nick vytvoreny tento mesiac podla mna len za ucelom davat tieto spravy do roznych skupin.

cacianka
13. máj 2023

@simonah73 už som ju nahlásila, príspevky sa už mažú

uchadzaciaquamol
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anna393
26. nov 2023

@pangel Ak ešte si ju stále nenašla nechaj mi správu 😊 rada ti poradím

mel1980
17. feb 2024

Ak by mal niekto zaujem o vyplnanie dotaznikov atd ...poslem do spravy mnou overene apky, da sa zarobit cca 30-50€ mesacne.

kika2565
17. feb 2024

@pangel skúste firmu cromwell

mirka3169
Odpoveď bola odstránená
Zobraz