Ahojte som zufala. Hladam si pracu na doma alebo privyrobenie ale nie a nie najst. Vsade je predaj kozmetiky,mlm, dotazniky, otravovanie ludi ci pripravky na chudnutie. Priznam ze mlm som uz skusala a vobec mi to neslo nemam rada ked otravujem ludina vnucujem im nejake vyrobky. Presla som snad uz vsetky mozne stranky. Poradte mi kde sa mam obratit. Dakujem
Jedna možnosť je vrátiť sa do práce a požiadať o HO. Alebo keď sa tvoja práca nedá vykonávať z domu, skús opatrovanie detí, upratovanie cez firmy , to sú možnosti na príležitostne privyrobenie.
@pangel Ziadna praca z domu neexistuje. Vsetky dotazniky ci klikacky nebodaj predaj je zabity cas. Jedine zamestnanecky pomer s moznostou Home office. Potom uz jedine doucovanie online ci vyucba cudzich jazykov online. Preklady. Ale na to treba daco vediet. Pripadne brigady, ale to zase nie je z domu.
To je tazko ked clovek nic nevie.
IT, prekladatelstvo, účtovníctvo
Treba si polozit otazku, co vies ponuknut....ake sluzby. Pokial ziadne, tak jedine sup do prace.
@pangel ak si na MD, tak mas predsa prijem rovnomerny tvojmu predchadzajucemu platu.
Ak si to vsak uviedla zle, a nie si na MD, ale na RD, kedy dostavas drobne, a podla vsetkeho nesplñas ziadne podmieky pre administrativnu HO (uctovnictvo, prekladatelstvo, marketing), tak sa skus zamerat na susedsku vypomoc-strazenie deti/varenie/pecenie/zehlenie/upratovanie/prace v zahrade....)
@pangel ak Ťa baví telefonovať ,môžeš robiť pre call centrum prieskumy.To sa dá robit z domu a dá sa na tom privyrobiť .Nie je to nič zlozite
@lesanka845 hore pise ze sa nerada ludom vnucuje, myslis ze sa jej podari dokoncit nejaky prieskum, ked vacsina ludi taketo telefonaty rusi hned ako povie ze chce nejaky prieskum s nou urobit....
@monikaskorikova čo sa ? Zase ty ?! Ale okamžite zmizni a neotravuj
Ak by mal niekto zaujem o vyplnanie dotaznikov atd ...poslem do spravy mnou overene apky, da sa zarobit cca 30-50€ mesacne.
@pangel a vo vieš robiť? Nemôžeš nastúpiť do práce a robiť z domu?