Ako si môžem privyrobiť z domu?

mimi271022
2. jan 2023

Ahojte 🙂 chcela by som sa opýtať či nevie niekto z vás o nejakej práci z domu. Mám 20 a som mamka,tak by som si chcela niečo privyrobiť. Hlavne žiadne vstupné poplatky.

olimuc
2. jan 2023

Najskor musíš napísať, co vieš - 100% HO ma veľa IT firiem alebo prekladatelstvo.

zmrzlinka2021
2. jan 2023

@mimi271022 vzdelanie? Prax?

beky223
2. jan 2023

Noo v 20 rokoch nepredpokladám ani špecifické vzdelanie, ani prax, ak vieš aspoň dobre po anglicky a myslíš prácu na doma vyslovene na PC, môžeš skúsiť clickworkers, ale to bude pár eur mesačne.
Inak sa môžeš ponúknuť, že budeš napr. niekomu žehliť, strážiť dieťa kým si doma zo svojím a pod.

lobic
2. jan 2023

no tak vsetko zavisi od toho, ake mas skusenosti, prax. robila si uz vobec nieco? neurazam, len sa pytam.

danica2711
2. jan 2023

napíš, čo vieš robiť okrem toho, že si v 20 mamka, takto je ťažko niečo navrhovať

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
t1nusa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
t1nusa
2. jan 2023

@mimi271022 pokiaľ nemáš nejaké extra špeciálne nároky skús MLM 😊 vyber si správnu firmu, veľa z nich je bez vstupných poplatkov, ale z vlastnej skúsenosti odporúčam vybrať si to, čo budeš aj ty sama používať (nie je správne pracovať a odporúčať niečo, s čím ty sama nemáš skúsenosť), vieš si tak zarobiť aj niekoľko stoviek mesačne a pokiaľ budeš šikovná tak aj tisícky mesačne 😊 všetko je ale aj o tvojom prístupe, je to práca ako každá iná a peniažky nedostaneš bez snahy

oli18
2. jan 2023

@t1nusa niekedy sa tomu hovorilo pyramidova hra a vidim, ze dorastla nova generacia, ktora veri, ze to funguje

t1nusa
2. jan 2023

@oli18 presne ľudia ako vy robia MLM hanbu pretože to porovnávajú s nelegálnymi pyramídovými schémami... naštudujte si rozdiel kým sa vyjadrite k téme 😊

t1nusa
2. jan 2023

@oli18 + nie som tá, ktorá verí, ale tá, ktorá vďaka tomu aj zarába peniažky navyše do rodinného rozpočtu 😊 takže áno, dá sa to, ale s takým prístupom ako máte vy to v živote nedosiahnete

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
2. jan 2023

@t1nusa uz som si to nastudovala a je to presne pyramidova hra. O tej si zas nastuduj nieco ty. A zistis, ze je to vo svojej podstate rovnake. Mnohe si tu hru nemozte pamatat, lebo ked prekvitala, vy ste boli este v kočiku, ty mozno si ani na svete nebola.

t1nusa
2. jan 2023

@oli18 robila som DP o sieťovom marketingu, mám prečítaných mnoho výskumov a názorov o danú problematiku, takže viem presne v čom je rozdiel medzi nimi, takže ďakujem, nepotrebujem prednášky 😉

oli18
2. jan 2023

@t1nusa dobre, tak mi daj, prosim, prednasku ty. Pomozes naraz dvom. Zakladatelku mozno motivujes, ze sa rozhodne pre tu pracu a mne rozsiris obzory.

t1nusa
2. jan 2023

@oli18 končím túto diskusiu 😂 autorke som na otázku odpovedala, tebe nepotrebujem vysvetľovať niečo, čo si vieš z voľne dostupných zdrojov naštudovať aj sama, mám dôležitejšie veci na práci ako dohadovať sa tu s niekým, kto očividne so sieťovým marketingom skúsenosť nemá alebo možno aj má, ale negatívnu (z rôznych dôvodov, to už ja skúmať nemám za potreby). Prajem ti krásny nový rok bez závisti, komplexov a negativity ❤️

yomiko98
2. jan 2023

@t1nusa MLM je iba iný názov pre pyramídu/lietadlo.

"Multi-level marketing is also known as pyramid selling"
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Multi-level_mar...

oli18
2. jan 2023

@t1nusa Ďakujem, aj ja tebe prajem šťastný nový rok, aby si nebola nešťastná, keď precitneš.

t1nusa
2. jan 2023

@yomiko98 nie je, sú tam rozdiely medzi nelegálnou pyramídou a legálnym sieťovým marketingom 😊 ale vidím, že je zbytočné vás tu všetky presviedčať 😂 každý nech si robí čo uzná za vhodné a verí, čomu chce 😊

yomiko98
3. jan 2023

@t1nusa Rozdiel medzi nelegálnou pyramídou a legálnym MLM je rovnaký ako rozdiel medzi nelegálnou pyramídou a legálnou pyramídou.

milana14
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melipe
27. nov 2023

Dievča sa tu len pýtalo na prácu na doma ..a tu hned sa dajú odpovede ako MLM
dilerstvo a tak podobne..
Ja mám prácu na doma ..existuje...len sa robí v mojej lokalite