Ahojte ženy 30+ tie, ktoré ešte nemáte deti a máte sedavé zamestnanie. Ako sa udržiavate vo forme? Chodíte pravidelne do fitka? Pri takomto type práce je 6000-8000 krokov denne takmer nemožné :(
Ja mam aj sedave zamestnanie, aj deti. A 10.000 krokov denne som si nastavila ako ciel…ked som zistila, ze bezne som schopna nachodit len 3000 krokov! Takze ked po praci nemam dost nachodene, co vacsinou nemam, tak po praci peso bud do obchodu, alebo proste tour de blok… netrva to zas tak dlho, ale cloveku ta prechadzka a aj minimalny pohyb prospeje…
Mam sedave zamestnanie a to dokonca doma na HO vacsinou, odvtedy 5 kg navyse. Deti uz su dospele. Cize chodim cvicit a po praci von a hybat sa. Rada bicyklujem a mam rada turistiku. Tiez musim menej jest. Ale u mna uz aj vek hra rolu ☹
a chodis do prace autom autobusom alebo ako? mozno skus zacat zmenu tam.
Nemam deti, mam sedave zamestnanie a denny ciel 10 000 krokov mam takmer vzdy - chodim do prace a z prace mhd - obcas vystupim aj 2 zastavky pred cielom, vybavovacky po meste vylucne peso a kazdy den prechadzka podvecer (s manzelom kecame alebo pocuvam podcasty). 5x za tyzden cvicim jogu a pilates - tam sice kroky nenazbieras, ale uzasna pomoc pre telo pri sedavom zamestnani.
A ked mame pozicaneho psika (ked je rodina odcestovana, strazime ho my a vencime 3x denne), tak je to viac ako 15 000 krokov denne 🙂
Pešo do práce a ak to je nemožné, tak zaparkovať pár km od práce.
A pracujes 24/7? Vzdy sa da najst cez den ta hodina + nejaka minutka na aktivitu. Ja som sice doma MD ale 10 000 mam do obeda- jednoducho idem do obchodu inym smerom ako je najblizsi do (vedlajsej dediny).
Doma na Ho a len sedím, keď je pekne cez deň idem do mesta a.urobim tie kroky po meste , ale žiaľ nič iné mi pred 40 nezaberá len cvičiť poctivo vo fitku aspoň 3-4 × týždenne a dávať si pozor na stravu nie ako kedysi že som mohla zjesť hocičo
Mam sedave zamestnanie a uz takmer dospele dieta. Okrem toho, ze sa neprejedam, chodim do fitka a na fit dance, k tomu na prechadzky so psom.
Pocet krokov neriesim, riadim sa pasom na gatiach.🙂
Deti sice mam ale do prace a z chodim pesi, a cez obed sa idem prejst ak sa mi chce a je pekne samozrejme nie kazdy den sa mi da a chce. Takze v pohode krokov mam dost ale mne to nestaci aj cvivim.