Ako sa stať influencerom?

hankalee
16. aug 2024

Ahojte, vie mi niekto poradiť ako sa stať influencerom alebo ako zarobiť peniaze na internete? Ďakujem pekne 🙂

janai1
16. aug 2024

@hankalee buď zaujímavá.
Alebo v dnešnom svete kontroverzná

hankalee
autor
16. aug 2024

@janai1 to predsa nemôže stačiť na zarábanie peňazí cez net. No ďakujem pekne za odpoveď

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanilkovazmrzka
16. aug 2024

Treba chodit do skoly a dobre sa ucit. Vystudovat nejaku tazku univerzitu. A potom tvoje slova budu mat vahu a mozes druhych “ovplyvnovat” uzitocnym a uctyhodnym sposobom.
Neni zac.

bublinka1426
16. aug 2024

@hankalee robit zo seba debila a kravu

veronika2316
16. aug 2024

@hankalee v dnesnej dobe stačí...a najviac záujmu tí čo v hlave nemajú nič 🤔

janai1
16. aug 2024

@hankalee a čo si myslíš, že ako vznikli influenceri? Boli dostatočne zaujimaví/kontroverzní na to aby ich ľudia sledovali ...
Ty radšej dokonč základnú školu a zamestnaj sa

mimka1402
16. aug 2024

@hankalee Ak nemáš v hlave, čo nemáš tak ani nezačínaj. Práca na nete má byť o tom ze ťa niečo baví a nie = cesta k peniazom. To hneď na človeku vidno a dnes musíš byť naozaj zaujímavy typ aby sa ti to podarilo.

ns994
16. aug 2024

Tak influencer ma sledujucich skrz tvorbu, ktoru robi. Potom ho oslovuju firmy alebo on ich. Lebo sak ma dosah na xy tisic ludi. Len musis robit nieco co ludi zaujme. Na IG su mamicky, pravnici, lekari, kuchar, ludia co cestuju po svete, herci atd atd.. neziskali tych ludi len tak, ani tie kontakty...
Neziskas peniaze len tak. Ani pracou na nete ani influencerstvom. Musis preto nieco urobit. Ak chces byt influencer musis vediet oslovit ludi nejakou svojou tvorbou. Alebo nieco vystudovat vyznat sa v tom a tym oslovit ludi. Ako su naor lekari a tak podobne

hankalee
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hsara99
16. aug 2024

@hankalee keby si čítala pravidla MK, dozvedela by si sa, že tu si všetci tykame 🙂

zuzinka888
16. aug 2024

@hankalee ak budes mat takyto prejav aj na IG- tak nezarobis ani na slanu vodu.

valiant
16. aug 2024

@hankalee tu si vsetci tykaju. Je to v pravidlach. Precitaj si ich.

hankalee
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hankalee
autor
16. aug 2024

@valiant aký prejav máš na myslí?

petrakomenska
16. aug 2024

Určite sleduj trendy a riaď sa nimi

micusa2222
16. aug 2024

@hankalee to už je len terno..youtuber, influencer, refresher..veľká NULA..

t1nusa
16. aug 2024

@hankalee tvor hodnotný a zároveň virálny obsah, odlíši sa od konkurencie a vybuduj si základňu sledovateľov 😃 ja neviem teda či chceš návod krok po kroku ako na to, ale keby to bolo také jednoduché robí to každý 😊 ja mám napr. Instagram s receptami, čo v dnešnej dobe nie je vôbec originálne, lebo je mnoho takýchto profilov, ale baví ma to, tvorím a ide to pekne hore 😊 nájdi si niečo čo ťa baví a skúšaj, len nečakaj, že sa zo dňa na deň dostaneš “hore”

11bodka11
16. aug 2024

Nemyslim si ze musis zo seba robit debila, ako ti tu radia. Existuje vela influencerov, ktori su mudri, vzdelani a prinasaju zaujimavy obsah. Ja sledujem napr Sandru z Dejepis inak, Milana bez mapy, Travelistan, Dr. Krauseho atd. A potom vtipnych ako napr Fero Joke, Simona First... A myslim ze to nie su debili 🙂

rainee
16. aug 2024

Presne ako tu pisu baby, zaujimavy obsah, veeela sledovatelov a nasledne ta budu oslovovat firmy na platene spoluprace. By ste sa divili kolko takito ludia zrabaju, nech uz mame na to akykolvek názor...

denithestrange1993
16. aug 2024

@hankalee uspesni influenceri nezacali tak ze chceli byt influenceri,ale makali na svojej vasny 24/7,venovali tomu vsetko+samozrejme nejaka davka stastia,kontakty,zviditelnenie napr v tv pomoze ale to nie je vsetko. Nikoho nezaujmes len tym ze budes "ta z ruze,ta z farmy". Ak nemas co ponuknut svetu a chces len rychle prachy tu sa obavam ze ani onlyfans nepomoze. Tam tiez musis vediet ako zaujat,robit snimky/videa v urcitej kvalite. Dnes je velka konkurencia kreativcov,ale len hrstka sa presadi. Necakaj ziadnu skratku co ti zaruci vecny blahobyt z postovania selficok.

tinqua
16. aug 2024

Je taka perfektná sociálna sieť, presne pre ľudí ako si ty....volá sa LinkedIn...skús tam preraziť

ninusa221
16. aug 2024

Najľahšia cesta je asi prihlásiť sa do reality show
- farma
- ruža pre nevestu
- love Island

tramtada31
16. aug 2024

Ano, najľahšia cesta je ist do reality show. Ale dnes už je to strašne narocne stat sa influencerom a zarabat na sociálnych sieťach. Musis prist so zaujímavým contentom, aby si pritiahla ludi, ktori budú nakupovat to, čo im odpromujes, čo je tazke, lebo na instagram sa chodia ľudia hlavne zabavat, nie nakupovat. Nám pisu mnohe baby, ktoré by aj za barter (za produkty) boli ochotné nás promovat a aj tie odmietame. Aj sme v minulosti mali platene spolupráce a väčšinou sa ti len vratili len náklady. Je to dobre ako investícia na budovanie povedomia o značke, ale nám sa najviac osvedčilo aj tak si platit priamo reklamy na sociálnych sieťach a googli a nie platit si influencerov.

jumama
17. aug 2024

Pozri si toto, trosku ta to mozno navnadi, trosku odradi:

https://www.youtube.com/watch?v=_q8JjkRGEgo


Celkovo sleduj rozne marketingove kanaly, uc sa o marketingu. A potom si najdes cestu. To co je najpodstatnejsie je, ze musis porozumiet, ze na roznych socialnych sietach su rozne vekove kategorie a teda tvoj bsah by musel byt zamerany na danu vekovu kategoriu. Nie je iste, ani ak mas vela sledovatelov, ze ziskas spoluprace, lebo aj firmy su uz dnes mudrejsie, tak ako to hovori pani vo videu a "videnia" im nestacia. Chcu aj meratelne vysledky v podobe nakupov ich tovarov.

lienkashcj
18. aug 2024

@hankalee ak chceš byť influencerom iba preto aby si zarobila peniaze, tak nič nezarobíš. Lebo to bude vidieť na tom. Po ďalšie nie každý na to má, záleží aj na prejave. Investícia do techniky a nie technika za pár eur. Potom to musí byť aj vizuálne dobré a to chce cvik a úprimný záujem o to.
Aj keď vidím v TV tie chudery z tiktoku alebo ig tak mi príde že stačí byť vymletá a mať duck face.
Ale nemysli si že zarobíš hneď a budeš mať tisíce alebo státisíce eur za rok. To sú roky driny(aspoň to Ti odpovie každý jeden úspešný influencer. Ale oni nezacinali s tým chcem zarobiť peniaze ale preto ze ich to bavilo a ak ťa to nebude baviť, bude to vidno na tom prejave.
Alebo môžeš skúsiť OnlyFans aj to sú svojím spôsobom influencerky :D