Ako sa šéf dopracoval k mojej výplate?

mimka2012
15. dec 2020

Ahojte potrebovala by som zistit ako sa šef dopracoval k mojej vyplate prosim piste spravu

lucka_ke
15. dec 2020

nerozumiem otázke, skús inak napísať čo potrebuje zistiť

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimka2012
autor
15. dec 2020

Ano ale teraz som na 80% vzdy mam vsetko cez pasku a oficialne v prvej vlne trepnem som mala 700€ teraz to malo byt viac nie ? A prislo mi menej

marryen
15. dec 2020

@mimka2012 ak sa nemýlim, tak tých 80% sa Ti ráta z posledných 3 mesiacov. Takže už aj z tej sumy čo si bola na 80%, preto máš menej. Je to tak správne.

mimka2012
autor
15. dec 2020

@marryen no ale posledne 3 mes som robila normalne

marryen
15. dec 2020

@mimka2012 aha, tak to potom neviem teda 🙄

mimka2012
autor
15. dec 2020

Je tu fakt niekto kto sa tomu venuje ze robi vyplaty a tak??

kirjaklambrid
15. dec 2020

@mimka2012 som zamestnávateľ a všetko by malo byt na páske prečo ju máš takú ku máš... skús si porovnať pásky z predchádzajúceho obdobia 🙃 moji zamestnanci majú povinnosť sa pýtať, ak niečomu nerozumejú. Bola situácia, že sa snažili si to vysvetlit medzi sebou a bol problém na svete. Podľa povahy nadriadeného, pýtaj sa.

simca06022011
15. dec 2020

šéf sa k tvojej výplate nedopracoval nijak, vyratala ti ju mzdárka... v programe... tazko bez udajov a informacii radit. Treba sa pytat v praci ak ti nieco z pasky nie je jasne.

mimka2012
autor
15. dec 2020

@simca06022011 pasku som ani nevidela

mimka2012
autor
15. dec 2020

@mimka2012 chcem len vediet ako sa to teraz pocita co s cim mam spocitat co odpocitat a tak

simca06022011
15. dec 2020

Vypytaj si pasku a budes vediet vsetko.Bez toho ze vies co tam je, to zbytocne budes ratat, ani nevies co s cim mas zratat a co odpocitat... ked nemas cisla.

amanta5
15. dec 2020

Tiež ti poradím opýtať sa priamo na mzdovom oddelení u vás vo firme. Tam ti všetko vysvetlia presne.
Zo zákona máš nárok na výplatnú pásku, či už papierovú, alebo v elektronickej podobe. Záleží od toho, čo si podpisovala a ako ste sa dohodli.
Rada by som ti poradila, no píšeš veľmi málo info. Čo presne znamená, že som na 80%? Máš fond pracovnej doby už iba na 80%? Ako dlho takto robíš, ako si robila predtým?
Ak chceš, poradím ti, ale potrebujem vidieť tvoju výplatnú pásku 🙂 Alebo presne popísať koľko si odrobila, či si čerpala priepustky/PN/OČR a ak áno v akej výške. Či máš nejaké prémie, akú máš dohodnutú mzdu,....
Inak ti neporadí nikto.....to čo si zatiaľ napísala je veľmi málo.

0silvia0
15. dec 2020

@mimka2012 preco si nedostala pasku?

zirafienka
15. dec 2020

presne tak, ako píše @simca06022011, zamestnávateľ ti je povinný dať každý mesiac výplatnú pásku. Ty nemôžeš porovnávať mesiac s mesiacom a už vôbec nie výplatu za minulý mesiac s výplatou z prvej vlny ...

simca06022011
15. dec 2020

no predpokladam, ze pasku nedostala, elbo je doma (80% predpokladam, ze je doma na prekazke, ak som dobre pochopila ). Ja mam homeoffice a este som niektorym chalanom na firme pasky nedala ani za oktober, lebo sme nemali stastie sa stretnut ked som bola na firme :D a dohodnuti sme vsetci az buduci pondelok sa zliezt. Cize ak ju bezne dostava, problem moze byt v tom.
A rozdiel je samozrejme v kazdom mesiaci, mozu byt vyplatene ine odmeny, pohyblive ciastky mzdy. Inak su sviatky, dovolenky, dokonca stravne tiez som uz musela vysvetlovat .

@mimka2012 inak podla coho usudzujes ze by si v tejto vlne mala mat viac?