Ahojte, stojím pred dilemou ako sa rozlúčiť v práci, v ktorej som síce bola 2 roky, ale s kolegami som nemala príliš blízke vzťahy, skôr to boli také small talky popri práci (neriešili sme ani sviatky). Taktiež to bol pánsky kolektív. Zajtra preto rozmýšľam, ako k tomu lúčeniu pristúpiť, či len niečo povedať a zamávať alebo tam má byť aj objatie? Jeden kolega mi bol bližší a sme sa aj vedeli pekne porozprávať, ale je to zase introvert, takže to mi tiež neuľahčuje ako to uzavrieť nech nepôsobím nejako chladne, tiež však nie som príliš extrovertný typ.
ono takto, ja som dostala výpoveď nejde o dobrovoľný odchod...s kolegami som si už bola sadnúť a zajtra idem len odovzdať veci
@selina777 Ja som zamavala a isla si po svojom😂 S kolegynou som si super rozumela,ale nikdy tam nikto nic neoslavoval,tak som nevidela dovod ani teraz,ona to sama nema rada a s ostatnymi to bol taky vlazny vztah,ze som ozaj nemala chut vypekat kazdemu nieco ine,kedze mame rozne alergie. Este som aj decka chore mala,tak som odisla "na sucho" a nejak mi to zily netrhalo. S kolegynou som v kontakte,obcas sa stretneme.
ziadne chlebicky, načo?? mi to pride komunistické a vietracske.. nic by som im nedala, napis zdvorily mail a hotovo 🤦♂️
Píšeš, že ste si boli už sadnúť s kolegynami, tak ako sa ešte chceš lucit?
Vezmeš veci, odovzdás kľúče, čipy pripadne, pozdravís a zbohom.
Nijako by som to neriesila.Slusne ich pozdravila pri odchode.
ďakujem všetkým, urobím tak a pôjdem si po svojom
@selina777 takže za mňa. Bola som v práci dlhšie ako ty, tiež som dostala výpoveď. Teda mala som si vybrať, tak som si vybrala výpoveď... Nepriniesla som vôbec nič, ani babám do kanclu. Dala som im tam jednu bonboniéru. Rozlúčila som sa s kým som chcela, ostatných som odignorovala. Nemala som chuť tam niekoho hostiť na počesť môjho odchodu.. A bolo mi srdečne jedno kto si čo myslí.. Ja som si myslela svoje...
Tiez by som nic neriesila.
@selina777 Myslim, ze nikto nic ani necaka…odovzdat veci, komu chces, podakujes za spolupracu a dovidenia, ahojte…neobjimala by som sa s nikym.
@selina777 Ja som mala tazke srdce na sefa po tom,ako sa ku mne dlhsiu dobu spraval,tak mi bolo proti srsti ho este niecim hostit. Gol bol,ze on mi zadaval ulohy na dalsie dni a ja ze: "Ale ja som tu dnes posledny den☝️". On,ze "Aha,tak to som nevedel" 😂😂 Hlavne,ze do ruky odomna dostal vypoved 🤷♀️ Na tvojom mieste pekne pozdravim a uz ma nie je😂
S tymi, s ktorymi si sa "intimnejsie" rozlucit chcela, s tymi si si bola sadnut, zvysku od dveri "cau".
Normalne caute a uz by ma nebolo vztahy nic moc vyhodili ta.co chces riesit?
@selina777 priniesla by som chlebicky alebo co a pri odchode kazdemu z kancla podala ruku a rozlucila sa