Ako sa rozlúčiť v práci, kde som robila dva roky?

selina777
28. júl 2022

Ahojte, stojím pred dilemou ako sa rozlúčiť v práci, v ktorej som síce bola 2 roky, ale s kolegami som nemala príliš blízke vzťahy, skôr to boli také small talky popri práci (neriešili sme ani sviatky). Taktiež to bol pánsky kolektív. Zajtra preto rozmýšľam, ako k tomu lúčeniu pristúpiť, či len niečo povedať a zamávať alebo tam má byť aj objatie? Jeden kolega mi bol bližší a sme sa aj vedeli pekne porozprávať, ale je to zase introvert, takže to mi tiež neuľahčuje ako to uzavrieť nech nepôsobím nejako chladne, tiež však nie som príliš extrovertný typ.

petronellla87
28. júl 2022

@selina777 priniesla by som chlebicky alebo co a pri odchode kazdemu z kancla podala ruku a rozlucila sa

lilyianka
28. júl 2022

@selina777 tiež som za chlebíčky pripadne zákusky. Povedala pár slov, a hotovo.

selina777
autor
28. júl 2022

ono takto, ja som dostala výpoveď nejde o dobrovoľný odchod...s kolegami som si už bola sadnúť a zajtra idem len odovzdať veci

grace55
28. júl 2022

@selina777 email, ze ďakujes za spoluprácu, s tým, že nech sa ponúknu koláčikom alebo niečím v kuchynke. To by som urobila asi ja.

iwesska
28. júl 2022

@selina777 Ja som zamavala a isla si po svojom😂 S kolegynou som si super rozumela,ale nikdy tam nikto nic neoslavoval,tak som nevidela dovod ani teraz,ona to sama nema rada a s ostatnymi to bol taky vlazny vztah,ze som ozaj nemala chut vypekat kazdemu nieco ine,kedze mame rozne alergie. Este som aj decka chore mala,tak som odisla "na sucho" a nejak mi to zily netrhalo. S kolegynou som v kontakte,obcas sa stretneme.

barborachors
28. júl 2022

ziadne chlebicky, načo?? mi to pride komunistické a vietracske.. nic by som im nedala, napis zdvorily mail a hotovo 🤦‍♂️

selina777
autor
28. júl 2022

@iwesska no však toto...nikto tam nič neoslavoval, dostala som aj výpoveď :D príde mi to také, že nie je tam skrátka tá väzba

jaskolka
28. júl 2022

Píšeš, že ste si boli už sadnúť s kolegynami, tak ako sa ešte chceš lucit?
Vezmeš veci, odovzdás kľúče, čipy pripadne, pozdravís a zbohom.

selina777
autor
28. júl 2022

@jaskolka hej s dvomi s ktorými som si najviac rozumela, ale ešte je tam zvyšok dajme tomu 4 kolegovia

lulu0123
28. júl 2022

Nijako by som to neriesila.Slusne ich pozdravila pri odchode.

selina777
autor
28. júl 2022

ďakujem všetkým, urobím tak a pôjdem si po svojom

laila22
28. júl 2022

@selina777 takže za mňa. Bola som v práci dlhšie ako ty, tiež som dostala výpoveď. Teda mala som si vybrať, tak som si vybrala výpoveď... Nepriniesla som vôbec nič, ani babám do kanclu. Dala som im tam jednu bonboniéru. Rozlúčila som sa s kým som chcela, ostatných som odignorovala. Nemala som chuť tam niekoho hostiť na počesť môjho odchodu.. A bolo mi srdečne jedno kto si čo myslí.. Ja som si myslela svoje...

hederamonstera
28. júl 2022

Tiez by som nic neriesila.

natalienka12
28. júl 2022

@selina777 Myslim, ze nikto nic ani necaka…odovzdat veci, komu chces, podakujes za spolupracu a dovidenia, ahojte…neobjimala by som sa s nikym.

iwesska
28. júl 2022

@selina777 Ja som mala tazke srdce na sefa po tom,ako sa ku mne dlhsiu dobu spraval,tak mi bolo proti srsti ho este niecim hostit. Gol bol,ze on mi zadaval ulohy na dalsie dni a ja ze: "Ale ja som tu dnes posledny den☝️". On,ze "Aha,tak to som nevedel" 😂😂 Hlavne,ze do ruky odomna dostal vypoved 🤷‍♀️ Na tvojom mieste pekne pozdravim a uz ma nie je😂

mandzula
28. júl 2022

S tymi, s ktorymi si sa "intimnejsie" rozlucit chcela, s tymi si si bola sadnut, zvysku od dveri "cau".

saxana000
28. júl 2022

Normalne caute a uz by ma nebolo vztahy nic moc vyhodili ta.co chces riesit?