Ako sa pripraviť na pohovor?

pusinka263
26. aug 2024

Ahoj. Prosim o rady ako sa pripravit na pohovor (predavacka v predajni obuvi)
V prvom rade oblecenie. Kedze prvy dojem je dolezity. Co by ste si obliekli v tychto horucavach, aby to vyzeralo na danu prilezitost vhodne a zaroven,aby som sa ,,neroztopila,, (overal a mini sukne mi neradte 😀).

V druhom rade samotny pohovor. Na tuto poziciu som este na pohovore nebola. Naco sa pripravit,aby ma to nezaskocilo,resp.aby som bola co najlepsie pripravena.

Dakujem za vsetky rady a tipy.

buberova
26. aug 2024

Čo sa týka oblečenia, niečo s krátkym rukávom zvládneš ;) určite by som si nedala nejaké tielko alebo iné tenké ramienka. Na tú chvíľu sa to dá zvládnuť 🙂 na druhú otázku sa žiaľ vyjadriť neviem

petrad15
26. aug 2024

Tak si daj blúzku a sukňu po koleno 😉 Ja tak chodievam bežne aj teraz do práce. Ramienka by som tiež vylúčila, tú chvíľku nejako už vydržíš 🙂 A mala by si si pripraviť odpovede na otázky typu "Prečo by sme mali vybrať práve vás, aké máte kvality či aký plat si predstavujete?" 😉

zenskyalgoritmus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pusinka263
autor
26. aug 2024

@petrad15 prave najviac sa bojim tych otazok.ja som na kazdom pohovore taka nervozna,ze to nakoniec aj ked to mam naucene,moze zle vypalit.
A co sa tyka oblecenia,zobrali by ste si aj saty?ak ano,ake? U mna puzdrove napriklad nie su mozne,skor poradte aky typ/farba.

buberova
26. aug 2024

Šaty slušné, nie príliš ležérne a plážové.. kľudne posti fotky, poradíme 🙂