Ako sa pripraviť na pohovor?

18. mar 2024

Ahojte. O pár dní sa chystám na pohovor a som z toho celkom nervózna, pretože :
Ja som tá, ktorá tu minulý rok písala výlev zo života (opatrujem matku, ktorá ma v detstve týrala, atď.. ) mám nízke, respektíve absolútne žiadne sebavedomie. Je to "len" pohovor na pozíciu predavač v drogérii, ale proste túžim od matky a sestry konečne odísť (ak by to niekoho zaujímalo viem pridať link na "výlev" aby ste vedeli asi v akom stave som čo sa sebavedomia týka), tak rozosielam životopisy a zadarilo sa. Lenže keď som bola naposledy na pohovore nezobrali ma, preto by som uvítala zopár rád na to ako uspieť. Viem, že gro úspechu je vystupovanie a intelekt, no neviem čím sa odlíšiť.. Ďakujem za každú radu 🙏🏼

tradaaa
18. mar 2024

Zisti viac o tej drogérii, ideálne ak tam nakupuješ, či predávajú aj cez e-shop. Priprav sa na otázky typu: prečo chceš túto prácu? Prečo by sme si mali vybrať práve teba? Ako si flexibilná, aku mzdu očakávaš, kde sa vidíš o 5 rokov a pod. Viac do IP ak chceš, ozvi sa. Držím palce nech ti to vyjde😘

autor
18. mar 2024

@tradaaa už niekoľko dní počúvam videá typu ako uspieť na pohovore, takže s týmto počítam.. O drogérii viem, myslím, že dosť, aj svoje slabé i silné stránky viem rozobrať, len mám trému, alebo ako by som to nazvala.. A tiež neviem ako sa obliecť, naposledy som bola tiež na pohovore na predavačku, dala som si čierne nohavice, bielu blúzku a čierny kabátik, ale vôbec som sa necítila pohodlne a všetky iné uchádzačky mali rifle/nohavice a tričko..

autor
18. mar 2024

@tradaaa a ďakujem za komentár samozrejme 🙏🏼❤️

emma2782
18. mar 2024

Za mňa najlepšie čo môžeš urobiť je, že to skúsiš vypustiť z hlavy. Ja som typ, ktorá má zo všetkého stres 😃 a jediné čo na mňa funguje je, keď na to v úvodzovkách kašlem. Ako taký prehľad si spravím ale neupínam sa na to. Skús sa niečím zamestnať na ten čas, o obchode už informácie vieš, videá si pozerala takže určite máš už vedomosti. Spravila si maximum na to aby si sa pripravila a teraz sa skús venovať niečomu inému, aby si nemala čas uvažovať nad tým.

melanta
19. mar 2024

Nádych výdych, zahoď stres. Čo najviac zaváži, je ako človek pôsobí. Choď tam veselá, usmievavá, pozitívne naladená. Takú kolegyňu ľudia chcú. Držím ti palce.

autor
19. mar 2024

@emma2782 veď aj ja mám zo všetkého stres.. Preto sa bojím, že niečo "vyvediem" - strápnim sa a pod.. 🙈