Ako sa opýtať na výsledok výberového konania?

majka1888
4. mar 2015

ahojte, chcela by som sa opýtať, možno ste s tým už streti, potrebovala by som poradiť, ako sa mám informovať o výsledku výberového konania, ktorého som sa zúčastnila a na ktorom mi bolo povedané, že sa mi do dvoch týždnoch ozvú ?
ďakujem 🙂

majka2508
4. mar 2015

a uz uplynuli 2tyzdne?

bajana
4. mar 2015

vyberove konanie na pracovnu poziciu? normalne by som tam zavolala...ako inak to chces zistit? 😉

lucinenka001
4. mar 2015

ak by Ta vybrali urcite by Ti dali spatne info, mne tiez ked sa neozvu neriesim 😉

jasminet
4. mar 2015

@majka1888 ak uz uplynuli 2 tyzdne od skoncenia pohovorov by som si normalne zavolala na personalne

majka1888
autor
4. mar 2015

áno, už uplynulo 14 dní, ale ešte stále majú vyvesenú ponuku na stránke istp, a stále sa to aktualizuje, tak neviem, čo si mám o tom myslieť 🙂

jasminet
4. mar 2015

@majka1888 pockaj do pondelka a zavolaj

piacere
4. mar 2015

@majka1888 môžeš si byť istá, že ak by mali o teba záujem, tak sa ti ozvú. Nevolala by som, neriešila. Zbytočne.

moni244
4. mar 2015

@majka1888 asi to, že nenašli vhodného kandidáta a hľadajú ďalej, málokto ti zavolá a povie, ako si dopadla, volajú len vtedy, keď majú o ľudí záujem

karinkaeich
4. mar 2015

po mojej nemilej skusenosti by som nevolala. ved maju na teba kontakt, ak by mali zaujem. takze ja len cakam, ci nahodou.
a skusenost - ked som sa informovala p. konatela, tak najskor mi povedal, ze sa nato pozrie, neskor odpovedal, ze ci mi hovori pojem slusne spravanie, a ze s mojim pristupom si ozaj pracu nenajdem (to som sa len skusne informovala, ako veci postupili. nakoniec dodal este slovo fu.koff (pardon, doslovne takto) 😝 😖 😠

kasyra
4. mar 2015

Keby mali o teba zaujem, urcite sa ozvu.

chmurkaxy
4. mar 2015

@majka1888 normálne napíš mail. Nezblazni sa nikto.

iveta7677
4. mar 2015

@majka1888 Treba ešte počkať, nemajú uzavreté výberové konanie. Ja by som nevolala, počkala by som ešte, keď ma nesúri čas a nemám aj nejakú ďalšiu ponuku.

anketkarka
4. mar 2015

@majka1888 ak uz lehota uplynula, seriozna firma Ti na Tvoj telefonat urcite odpovie slusne. Ale ak by som sa nechcela opytat preco konkretne nemaju o mna zaujem, tak by som tam nevolala, ked slubili, ze oni sa ozvu...

libka1
4. mar 2015

@karinkaeich mozes byt stastna ze ta nevzali, to musela byt fakt firma na "urovni" o "panovi" konatelovi uz ani nehovorim 😝 fuj... az som sa nasrala 😀

simca06022011
4. mar 2015

@majka1888 treba tam zavolat a opytat sa slusne, ze by si sa chcela informovat a pod... mozno zabudli napisat.. alebo sa vyberove konanie pretiahlo... problem je, ze na pozicie sa hlasi strasne vela uchadzacov (mne za 3 dni na jeden inzerat aj cca 150 zivotopisov, z toho som pisala asi 20tim... a na pohovore ich bolo este menej) a proste neda sa odpovedat kazdemu, hlavne ak na to nie je samostatne presonalne oddelenie a nemaju nahodou "nudu", ze maju na to cas... U nas napr. malo byt ukoncene vyberove uz v polke februara.. a vobec nie je... lebo do toho prisli ine veci a musi sa riesit to 🙂 Detto neda sa vzdy dobre rozhodnut, alebo cakame na to "prave orechove" 🙂)))
A u nas si najviac zapamatame takych co sa aktivne zaujimaju o tu pracu 🙂)) nie takych, od ktorych pride CV a nic... a ked im napiseme, odpoved pride za 3 dni... a ked nic nenapiseme, viac o nich nepocujeme 🙂)

simca06022011
4. mar 2015

@karinkaeich tak to mozes byt rada, ze si sa informovala a nie lutovat... v pripade, ze je konatel takýto tak radsej nech sa to prejavi hned :P ved to aj pri praci by bol takyto? clovek daco potrebuje riesti a on ta niekam posle... ? 🙂)))

kimina7
4. mar 2015

V zahranici miluju ked su ludia aktivny, zial tu u nas je to naopak ;) Volala by som, len ak chcem zistit preco som neuspela, ak to uz uzavreli. NO ak ti nevolaju pravdepodobne vybrali ineho, alebo uz ineho mali dopredu a pohovor robila len akoze....to sa tu stava dost casto....si neuvedomuju, ze toho nezamestnaneho to kolko stoji (benzin, cas, energia, nadej)...Niekedy sa stava, ze vyber nedotiahnu a ozvu sa ti o tri mesiace a mas nastupit o par dni :D

majka1888
autor
4. mar 2015

žienky dakujem vám pekne za rady, no pravdupovediac na tom výberovom konaní som bola 9.februára a pán inžinier mi prislúbil, že mi do dvoch týždnov príde spätná väzba a zachvílu tomu už bude mesiac, aj my vravel, že je 10 či 14 uchádzačov, tak neviem, kde mohla nastať chyba, teda tú pracovnú ponuku som našla na www,istp.sk a do dnešného dňa ju tam aktualizujú, tak neviem, či to robí UPSVaR, kým nedostanú od spoločnosti, že našli prasovnú silu, či zamestnávateľ tú ponuku aktualizuje......ale inak dnes som napísala asistentke, ktorá ma pozývala na pohovor