Ako sa obliekate na pohovor?

28. aug 2023

Ako by ste sa obliekli napr na pohovor čo sa týka školstva, zdravotnej sestry a takýchto povolaní, a v nepodstatnom rade aj na takom pohovore, kde vám netreba vzdelanie.

pribinak
28. aug 2023

Vždy slušne. Nemusia byt šaty, môžu byt aj spoločenské nohavice či sukňa s blúzkou.
Len veľmi jemný make up, žiadne výrazne šperky, žiadny silný parfum.
Topanky skôr na nižším opätku, ak nenosis opätky tak kľudne balerínky

Treba prísť na čas, ideálne chvíľku vopred. Pri vstupe do miestnosti si vypnúť mobil, nahlas a zrozumiteľne pozdraviť

zuzuliennka1
28. aug 2023

slusne, cisto, ziadne rifle a bezne tricka, skor sukna, polotricko/bluzka, ale hlavne ciste topanky, ciste ruky a prist nacas - to je podla mna este dolezitejsie, nez samotne oblecenie

marcellka32
28. aug 2023

Žiadne tielka/tenké ramienka, také tie plážové šľapky, kraťasy, výrazný mejkap
Obliecť sa slušne šaty (nie mini), sukňa+blúzka, nohavice+blúzka/jednofarebné tričko bez nápisov na hrudi

lucia851
28. aug 2023

Ja som si vždy dala šaty aby som slušne vyzerala

autor
28. aug 2023

*v neposlednom rade tam malo byť. Ďakujem za odpovede

simca06022011
28. aug 2023

podla pozicie, a slusne. V klude aj s opatkami...hlavne ziadne hole nohy/ruky, prsia von... primerane. Bluzku som nemala na sebe hadam odkedy nebyvam s mamulou, takze si dam to, co by som si aj bezne na seba obliekla. Vacsinou nohavice, tricko napr. s lodickovym vystrihom, dlhy rukav. V lete by som v klude isla v sukni a tope, nohaviciach a tope + sako ak treba podla pozicie. Urcite na nejake "obyc" pozicie netreba ist v kostyme..

mira0611
28. aug 2023

Ahoj, biela bluzka a elegantne jednoduche kostymove nohavice.

zuzubb007
28. aug 2023

Slusne saty alebo nohavice a bluzka tu niet co vymyslat

domiklik
28. aug 2023

Mame 21 storocie, aj obchody sú plné vkusneho a štýlového oblečenia... Obleč sa hlavne tak aby to lichotilo tebe, tvojej postave a aby si vynikla hlavne ty. Určite nie podľa nejakých zaužívaných štandardov. To, že sa na pohovor chodí len v kostýme a bielej blízke je prežitok 90 rokov, ak si si mienila obuť baleriny, to rovno šmar do kosa. keď je vonku 35 stupňov nikto neočakáva silonky... Za mňa sú hnus dlhé gelove nechty, zlepené lacno vyzerajúce 3d mihalnice, nechutný parfum ktorý cítim na 7 metrov

hankab
28. aug 2023

Vacsinou chodim v satach, ale nie nejakych extra elegantnych. Dlzka po kolena alebo len mierne nad, zakryte ramena a ziadny vystrih. Sandale a kabelka.

veltraud
29. aug 2023

Ja som bola na poslednom pohovore (sucast marketingu) v ciernych rifloch a basic ciernom tricku bez vystrihu s trojstvrtovymi rukavmi a bf topankach 🙂 isla som rovno z prace, takze uplne bezne oblecenie. Obyc, slusne, ale noe elegantne. A vzali ma ;)