Ako sa obliekate, keď pracujete v kancelárii?

15. feb 2023

Ahojte, len ma tak zaujima, tie, co pracujete v kancelarii, ako sa obliekate, ked nemate predpisany dress code?

hederamonstera
15. feb 2023

Rifle, tricko. Uplne lezerne. Cez leto saty, kedze som satovy typ

matullienka
15. feb 2023

Podľa nálady šaty, rifle a tričko alebo košeľu, pulóver

miselka007
15. feb 2023

Ja sice robim v open office ale my "obycajny" zamestnanci normalne rifle, tricko, pripadne nejaky sveter ci mikina, leginy. V lete nosia saty, sukne alebo kratase. Nemame ziadne nejake predpisane pravidla ze co mozme a co nie. Pracujem v jednej zdravotke.

diamand2326
15. feb 2023

Ahoj, snažím sa tak medzi. Čiže, keď mám rifle, tak svetrík alebo košeľu, plus šatku občas. Nemám problém dať si aj biele tenisky, striedam s mokasínami. Častejšie nosím šaty, aj v zime, k ním čižmy, v lete šľapky, nenosím opätky. Šaty košeľové väčšinou, kvetované, štýl Reserved alebo Zara. Nenosím puzdrové šaty, sako nosím maximálne ráno, keď je chladno v lete na tričko, blúzku. Čo nenosím, sú legíny, kraťasy a mikiny, kostýmy a opätky 😀

pinkgirl
15. feb 2023

Ahoj, normálne - nohavice/rifle tmavé a na vrch mám podľa sezóny pulóver, sveter, top s dlhým rukávom. V kancelárii máme teplo, sme tam 3. Obliekam sa tak aby som sa cítila pohodlne. Keď mám ráno viac času, tak si dám šaty/sukňu.
Legíny nenosím vôbec - ani doma.

srferreira
15. feb 2023

Saty, blazer, kostim, koselu, lodicky.
Mam rada nohavice s vyvysenym pasom, koselu a crop blazer.

andreakotesova
15. feb 2023

Nosíme aj roztrhané džínsy 🤣 môj šéf, z času na čas, aj tepláky 😂 pracujeme vo verejnoprávnej inštitúcii.

zobaka
15. feb 2023

jeansy (nie extravagante) kosela, bluzka, popripade saty, nad kolena

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
29simona29
15. feb 2023

To asi závisí od pozície..Ja mám vyššiu reprezentatívnu pozíciu, takže business šaty, sako, lodičky, pančuchy, pripadne business nohavice, blúzky, sukne..Ja ale aj v súkromí uprednostňujem ženské elegantné veci, tak pokiaľ nejdem s deťmi na ihrisko, vždy si dám na seba niečo aspoň športovo- elegantné, keď už rifle, tak k tomu tričko pekného strihu a na vrch elegantné sako, alebo rifle, blúzka a sako..prípadne šaty a pančušky plus vysoké čižmy..Veľmi závisí aj od povahy, typu človeka, výzoru, čo sa komu hodí a pod..Bez ohľadu na to, či je alebo nie je predpísaný dress code

0silvia0
15. feb 2023

Bezna pracovna pozicia: Slusne rifle a jednofarebne basic kusky. Kosela, rolaky, v lete tricko. V lete vacsinou sukne alebo 3/4 rifle.

buberova
16. feb 2023

Nijak zvláštne.. botasky, rifle, tričko... Nemáme predpísanú eleganciu ani sa o ňu už nesnažím

renka30
16. feb 2023

V zime rifle a zvycajne nejaky svetrik, kedze mame trochu zimsie, hlavne aby mi nebolo zima a citila som sa pohodlne. Ked je uz teplejsie tak aj bluzky a v lete klasika sukne, saty, sportovo elegantne kratasy (take dlhsie, ku kolenam). V zime cizmy a po zvysok roka sneakersy alebo mokasiny, v lete sandale. Mam mini nohu takze nejake lodicky na opatku nehrozia.