Dobrý podvečer prajem, ďalší týždeň ma čaká pracovný pohovor. Uchádzam sa o miesto v administratíve. Mám plnšiu postavu, som nízka, prosím, poraďte čo na seba aby som nevyzerala ako niečo malé guľaté. 😀 Ďakujem veľmi pekne 🙂
Šaty rovného jednoduchého strihu (nie na ramienka) a sako sú príjemná a overená kombinácia. Teraz už bude aj teplejšie, tak možno aj ľahšie šaty v peknom strihu či vzore primeranej dĺžky k postave. Napr. takéto niečo: https://sk.pinterest.com/pin/439593613630674552/
https://answear.sk/p/sako-answear-lab-cierna-fa...
Čierne elegantné nohavice ťa pekne predlžia,k tomu dlhšiu bielu blúzku alebo elegantnejšiu tuniku. Keby nebolo veľmi teplo,odporúčam aj kardigán bez zapínania,ten fajn zakryje široké boky. Prípadne puzdrové šaty,ale tie musia fakt dobre sedieť,aby ťa nič neomínalo,lebo inak sa budeš cítiť nesvoja.
Ja som mala tmavomodre obtiahnute nohavice (slusnejsie leginy, elegantny typ), oranzovu bluzku/tuniku/volnejsi strih s kratkym rukavom a tmavomodre sako.
Normalne si oblec elegantnejsie gate (ale ak si fakt nieco male gulate, tak volne oblecenie Ta podla mna este zvacsi), nejaku elegantnu bluzku/tuniku (ta moze byt v urcitych vacsich partiach volnejsia) a dobre padnuce sako. A elegantne boty.
Pekne saty vhodneho strihu k postave 😉
@mb2021
@beata_k žiaľ je to pravda, veľmi záleží na koho natrafiš... Našťastie mám pohovor so ženou, majiteľkou firmy... Ale chcem sa aj tak pekne obliecť a urobiť dojem... Keď som ešte nemala deti a 10 kilo navyše tak som vyzerala celkom k svetu a nemala som núdzu o pozornosť chlapov a tak isto to bolo aj ľahšie komunikovať v práci s klientom a aj so šéfom ... Žiaľ výzor je silná zbraň... Teraz ako mi roky utekajú musí stačiť len mat niečo v hlave 😂
Ja som mala dnes pohovor....oblečenú som mala dlhšiu blúzku, decentný vzor a biele nohavice. Pohovor bol síce cez google meet, ale aj tak bola zapnutá kamera....cítila som sa príjemne.
Ja by som si asi práve zvolila sukňu, ktorá vyzdvihne krivky (na telo) a blúzku. K tomu obyčajné štekle na malom opätku.
Kamarátka robí pohovory a ver mi, veľa robí to ak vidia, že si sebavedomá a nebojíš sa 😊
Ja by som si dala dobre sadnuce šaty
ja by som dala nejaku peknu volnejsiu bluzku a dlhsiu (pod kolena) puzdrovu suknu,
Skus si dat do Pinterestu klucove slova: job, interview, outfit, plus size alebo tak nejak a najde ti kopa schopnych outfitov.
Ja by som kludne isla aj do rifiel, kosele a predlzeneho saka, opatky. rifle uz nie su zrovna nieco neslusne v porovnani s tym ake vytahance sa nosia teraz a spolu s koselou, predlzeniu bluzkou, sakom a opatkami je to slusny moderny fit outfit
Vyhla by som sa leginam, divokym tunikam a balerinkam
no lebo NAJ model je tá baba s roztrhanými rifľami 😀 🙈 Rifle na pohovor by som riskla jedine čierne a k tomu slušivú blúzku. Ale to by ti museli ozaj sadnúť. Ale skôr by som sa im vyhla oblúkom a roztrhané za žiadnych okolností nebrať.
No mne sa raz na pohovore roztrhla blúzka , bolo tak teplo , že mi spodnička trčala spod sukne , tak som ju mala na sebe prilepenú a ako bonus priamo na pohovore som si rozmazala obočie . Nikoho to nezaujímalo 🙂 hlavne žiadne legíny , rifle a je to .