Ako sa môžem stať policajtkou?

lucanka49
21. jan 2012

ahoj kočky ,chcely by som sa opytať,ako sa dostanem k policii
mam jedno dieťa,som vydata,mam ukončenu strednu zdravotnicku školu s maturitou,ale vždy som chcela robiť policajtku,poradite niekto ako sa tam da dostať??som z okresu Púchov.. a zatial som na materskej..možno by som radšej robila na policii niekde na pasovom,alebo v kancelarii :D neviem asi to bude zložité :P ale je to môj sen a za snom si treba isť!!

jahodnicka
21. jan 2012

Pokud je to tvůj sen tak si v první řadě zjisti od někoho kvalifikovaného, co a jak..tady asi nejsme odbornicemi přes nábor k policii.A vůbec - je to fórum o dětech..tyhle otázky s tím mají společného co?

sssimi
21. jan 2012

Treba si podať žiadosť na príslušnom okrsku, dostaviť sa na pohovor a ak sa podarí, tam myslím, že do 6 týždňov je druhé kolo-fyzická zdatnosť (beh, plávanie, zhyby, kliky....) a ak prejdeš týmto kolom tak psychotesty. No ak ťa zoberú, tak by si mala absolvovať aj školu (aj keď možno v Púchove nie, neviem). Trvá pol roka a za biednu mzdu.

amartina24
21. jan 2012

podla mna je tazko sa dostat na policiu niekde do kancelarie. ked nemas niekde znamych vo vyssich funkciach,tak tazko sa bez nich dostanes, aspon to je môj nazor..........jedine snad mas sancu keby ze niektora zena isla na matersku 🙂 🙂 🙂 🙂 samozrejme ze na snom treba ist........drzim palce 🙂 🙂 🙂 🙂

janka0007
21. jan 2012

@lucanka49 moj bracho je policajt,tak ako to tu uz spominali,treba si podat na krajskom riaditelstve ziadost,musis prejst testami fyzickej aj psychickej zdatnosti a potom pojdes na pol roka do skoly,su len dve v Pezinku a tusim v Kosiciach ci Presove,neviem uz presne.Ale myslim ze ked chces robit v kancelarii musis mat vysoku skolu,zacinas ako obycajny poriadkovy aspon brat tak zacinal a teraz je na kriminalke..

dena
21. jan 2012

@lucanka49 treba napisat ziadost na krajske riaditelstvo PZ, tak ako pise @sssimi pozvu ta na pohovor, potom budes musiet absolvovat fyzicke testy ( brusaky, 12min, beh, beh na 100m, vydrz na hrazde a plavanie ) potom nasleduje test zo slovenskeho jazyka. ked toto zvladnes, tak ides na psychotesty. A ked toto vsetko urobis este prechadzas preverovanimm zo strany NBU. Po prijati do PZ hned nastupujes do skoly. Su v Pezinku a Kosiciach a vynimocne aj v Bratislave. Tam ides na pol roka. Velmi nesuhlasim, ze za biednu mzdu, lebo napr. moja kamaratka, ktora robi ako kucharka v materskej skolke, zarobi menej 😉

lucanka49
autor
21. jan 2012

@jahodnicka ale veď tu sa možu rozoberat aj problemy taketo??ved aj to sa tyka rodiny ked nemaš robotu,nemaš peniaze a čim budeš krmiť deti neviem,tak podla mna zamestnanie je v dnesšnej dobe veľmi doležite..

mata_murkova
21. jan 2012

kamarat tak tiez po skole siel k policii, najprv musel absolvovat tu skolu to bolo v pezinku len si nepamatam ci to bolo rok ci 2 a potom skusky, aaa potom sa stal policajtom 🙂 teda mas odvahu na zenu a za policajtku ist 😉

jahodnicka
21. jan 2012

@lucanka49 Ale jo, určitě. Mě to jen v první chvíli zarazilo..taky moc nechápu, když je to tvůj sen a ptáš se tady..co a jak? Nebyla by lepší místa, kde ti někdo opravdu kvalifikovaně poradí?

lucanka49
autor
21. jan 2012

@dena ahoj prosim ťa a keby som chcela robiť obyčajnu policajtu aj nato potrebujem tu vysoku??ako žeby som bola normalne čo sa vozia v autach pokutuju a tak..na školu nemam peniaze a neviem plavať 🙂

jahodnicka
21. jan 2012

A taky mě teď napadlo, že kamarád dělal nějaké ty fyzické testy k policii a jsou docela dost náročné..chce to dobrou kondici..to by mě nehrozilo 😉

dena
21. jan 2012

@lucanka49 nie, vysoku nepotrebujes 😉 a plavat sa budes musiet naucit, lebo ked nezaplavas, tak si fyzicke testy tym padom neurobila 😉 a tvoj sen ostane len snom ☹

lucka1987
21. jan 2012

@lucanka49 no ahoj... som si vsimla ze si sa registrovala v den ked sa mi narodil syncek 😉 a ze si z mojho okolia 😉
no a k otazke:
1. musis si ujasnit kam sa vobec chces hlasit.. pretoze pojem policia je velmi obsirny... dopravna? zeleznicna ? colna? vojenska? mestska?
2. 100% zdravotny stav ( tj. ani len O,5 dioptrie )
3. narocne prijimaci pohovor, nasledne psycho testy, fyzycke testy (plavanie, beh... kamoska ich robila plava takmer kazdy den uz od malicka a nedostala sa tam, lebo ju z vysledkovej tabulky vytlacili lepsie casy )
4. treba si uvedomit taktiez ci si si vedoma prace ktoru chces vykonavat za ozaj nizky funkcny plat tj. 536 eur v hrubom.. samozrejme po minulorocnej valorizacii je to asi o par eur viac... ale aj tak nic moc.. nakolko v cisto je to plat cca 400 eur 😅 co mas aj v tescu ako predavacka 😅

http://www.minv.sk/?podmienky-prijatia-nr
policia.sk@gmail.com (projekt z názvom AJ TY SA STAN POLICAJTOM)
http://www.minv.sk/?zeny

treba googlit 😉

vela stastia na ceste sa tvojim snom 😉

lucanka49
autor
21. jan 2012

@dena a ked ukazuju policajtov čo maju aj 120kg ako to taky zvladnu?? a to vtedy sa robia vždy tie testy?? aj ked chcem byť len obyčjana dopravačka?? ostatne by som zvladla,len to plavanie,,ako plavať viem ale mam strach z hlbokej vody.., 🙂

lucanka49
autor
21. jan 2012

@lucka1987 ďakujem to si napisala paradne 🙂

lucka1987
21. jan 2012

@lucanka49 nie je zac... drzim palce, no nadeje si moc netreba robit, nakolko je " kriza " a policajti si svoje vyhriate miestecka drzia. ale nikdy nehovor nikdy 😉

dena
21. jan 2012

@lucanka49 no moja, to su uz vacsinou starsi policajti, ktory tie testy maju uz davno za sebou 🙂 ale by si sa cudovala, co aj taky chlapi dokazu 😉 kazda disciplina je bodovana, ak mas dostatok bodov, tak ti staci len preplavat tolko kolko ti povedia, na case v podstate nezalezi. dostanes za tuto disciplinu len jeden bod 😎

lucanka49
autor
21. jan 2012

už som čitala tie podmienky no uvidime zatial si budem uživať matersku ale raz sa nato istotne dam,ďakujem moc za rady a pomoc,ste zlaté kočky 🙂

susin
5. sep 2012

@lucanka49 aj ja chcembyt policajtkou a neviem plavat..tada viem ale nezaplavam rychlo :( tak neviem ako to budem riesit..............

lucanka49
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
susin
5. sep 2012

@lucanka49 aj ja som na metarskej🙂aj ja mam strach z vody ale zaplavam nieco.......

mery131
17. nov 2012

Ahojte.ja som ešte na zakladke a chcela by som sa spýtať že na akú školu mam isť ked chcem byť tiež policajtka otec hovori 🙂 že na Gymnazium mám isť PROSIM PORADTE MI vopred dakuujem 🙂))

mery131
17. nov 2012

@susin ani ja nwm :( čo už

susin
17. nov 2012

@mery131 co plavat?

dudduli
17. nov 2012

@lucanka49 pokial chces robit iba na pasovom alebo obcianskych nemusis byt policajt,ale treba sa ist popytat na okresné riaditelstvo okresu kde byvas ci nemaju volne miesto ,prajem vela stastia

adkasmolka
17. nov 2012

Najprv posles ziadost,v lepsom pripade Ti pride pozvanka na pohovor.Ked som ja bola,tak brali len ludi s VS II.stupna odbor ekonomicky al.pravo.Potom ak vyhovies Ta pozvu na psychotesty,kt.su narocne.Ak aj urobis nemusis sa dostat na fyzicke,stym treba ratat hovoria to aj na pohovore.Ak sa dostanes na fyzicke a spravis,caka Ta prehliadka u ich lekara.Ak nim prejdes,potom uz len sa modlit,aby prisiel papier,ze Ta prijimaju do PZ.Aj ked celym kolobehom prejdes moze Ti prist vyrozumenie,ze Ta neprijmu.Je to beh na dlhu trat sa tam dostat..Drzim palce.

boriis1997
27. dec 2012

ahoj ja by som sa chcel opytat ked sa chcem stat policajtom .......ked som bol neplno lety mal som 13 rokov spravil som zlu vec no a bol som na policii no a policajti to vysetrovali a dali my zapis.....no a ja by som sa chcel opytat ked mam zapis ci sa mozem stat policajtom

mariana225
10. jan 2013

@lucanka49 keď nevieš plávať ani nepodávaj žiadosť

mariana225
10. jan 2013

@boriis1997 nie, keď máš zápis v registri trestov, nemôžeš sa stať policajtom. Je povinný čistý register trestov.

magica78
10. jan 2013

co sa tyka niektorych oddeleni robia tam civilisti napr. pasove,obcianske preukazy,... ale tam urcite potrebujes riadnu tlacenku ako vsade na administrativny post

jasklamana
4. jún 2013

baby ako nechcem vam brat iluzie ale pokial nemate znamosti tak mozete behat, plavat, skakat a neviem co este vseko ako majsterky sveta aj tak vas tam nezoberu.. hovorim z vlastnej skusenosti.. a viem aj o ludoch ktori nevedeli plavat a dostali sa tam... vsetko je v tomto nasom state len o znamostiach... mne osobne bolo povedane ze ani nemusim skusat nakolko som zena...