Dobrý deň, vedeli by ste mi prosim poradiť ako sa dajú čo najrýchlejšie zarobiť peniaze na ruku? Nejaké upratovanie alebo neviem čo, prišla som o prácu a nájsť si ďalšiu je trochu problém. Som z Popradu.
sex
Tak určite upratovaním zarobíš peniaze :D Normálne budeš stovkami riť utierať :D
Pozri sa, sú možnosti, ale buď sú ilegálne, alebo musíš mať kua šťastie.
Najjednoduchšie je podať keno 10. Že vyhráš jackpot je šanca asi jedna k 380 tisíc (sa mi zdá). Čiže to by si za jeden deň urobila z 50 centov 250 tisíc eur. Lenže to sa asi nestane.
Ilegálne cesty ti nebudem radiť...
Ale štandardne platí, že keď chceš zarobiť, tak určite nie v cudzej firme. Jedine vo svojej. Good luck.
@ketrin5757 choď do nejakého disko klubu ako servírka alebo barmanka. Tringelty vedia byť štedré a hneď.
Ja kupujem zreby, skusam stastie neustale 😀 Sestra takto na lose vyhrala 5000€ minuly rok a odvtedy mi to neda, kupujem pravidelne a verim, ze sa stastie raz usmeje aj na mna 😀
@ketrin5757 to sú rady za milión..
Na úrade práce si bola?
Prešla si po okolí miestne reštaurácie? - ak nie, prejdi a pýtaj sa na prácu ako pomocná sila v kuchyni. Častokrát tak platia na dohodu po týždňoch.
@klaudscha11 šanca 0.01%. Ale tak na tie jackpoty sa musia nejakí blbci poskladať..
tu sa pridám .... tiež chceme zbohatnúť. 😝
Mna napadlo-mozno niekde do Tesca,Kauflandu.....do pokladnr,ci vykladat tovar./kym si najdes nieco normalne/
V dnesbej dobe aj upratovacku robit,je obtiazne najst.
A jasne ze na tom nezbohatnes,ale do casu lepsie ako nic.
Este ma napadlo-opatrovanie deti
Alebo nejaka ponuka prace-umyt okna,upratat byt,pokosit travu.....narazovo
@ketrin5757 upratovať , umývať okná idú Vianoce ľudia nemajú čas...vždy viac zarobis ako niekde v kuchyni.Daj si niekde na FB inzerát do miestnej skupiny a z ostatných určite máte v okolí nejaké agentúry čo sprostredkúvajú brigády
@ketrin5757 v BA sa da na ruku zarobit upratovanim alebo umyvanim okien, najma rodinne domy. Popytaj sa v okoli, najma tam kde su rodinne domy, pripadne ak mas fb daj si ponuku do lokalnych skupin (mamickovske skupiny, susedska burza a podobne)
ja som vyhrala 30 000 na exprese, poslala som asi 11 smsiek ten den a stihla som zvihnut len tak tak, ešte mi telefon vypadol z ruky, neverila som tomu az kym mi necinkli peniaze na ucet,, oslavovali sme to tri dni
a ešte dodam ze 3 dni predtym som prisla o pracu takze to bolo uplne ako z neba
Teraz pred sviatkami podľa mňa zoženies rýchlo niečo....vykladať tovar napriklad. Ak sú u vás čínske obchody, skús tam a viem ze platia na ruku,no zamestnávajú načierno. No ak to potrebujes len na pár dni, týždňov, vyskúšaj...no nečakaj vysoký zárobok.
no rychle peniaze?
ako programator na zivnost mozes mat denne v pohode 500€, ked natrafis na super projekt a "hasíš" niekomu kšeft za niekolko stoviek tisic az milionov eur.....
@ketrin5757 mekac
@ketrin5757 hned na rychlo mozno skusit stranku hlidacky. Zadas si vsetko, od strazenia detí, cez upratovanie az po strazenie zvierat. To iste by som ponúkla na fb vo svojich lokalnych bazarovych strankach + nejaka starostlivost u seniorov - nakup, upratanie.... Co si vsimam tak v okolí kazdu chvilu niekoho takto hladajú na prilezitostnu vypomoc.
@ketrin5757 ukradnúť, zdediť, vydať sa spravne, vyhrať a pravovat v sex biznise, vyrábať/dovazat/predavat drogy, skúsiť byt milenka momentálnych časov z vlády a tak.
@thirstymonk Bez srandy - moja znama ma par klientov, jeden den - stryri domy (udrziavacie upratovanie, cele jej to zaberie menej, ako osem hodin) plus par domov (vikend) take komplexne upratanie.
zarobu (nacierno) cca 2000 a viac eur mesacne...
@nyusika No a prečo nie? Tiež poznám jednu, čo si založila upratovaciu firmu. Začínala sama, teraz pre ňu robí das 40 dievčat aj starších žien a ona už len vínečko... mesačne má vyše 5ku čistú a ani prstom nemusí pohnuť (samozrejme, zadeľuje kto kde kedy, dojednáva s klientami a pod.)
@thirstymonk ved OK, ja len na margo pzonamku, ze ako upratovacka bude prehadzovat stovky vidlami.
nespochybnujem to a absolutne voci tomu nic nenamietam
@nyusika Tak predpokladal som, že chce byť len taka basic upratovačka na part time... za dve hodiny pozametať školu a tak...
@ketrin5757 daj si inzerát na FB ,takto si m to urobila a pracujem cca 40 hodín mesačne a privyrobim si cca 300€ ale bola som aj dávnejšie po 2 hodinky ráno a každú nedeľu som dostala € len musíš dať o sebe vedieť
@thirstymonk Ale koľkým sa to podarí, ak vôbec majú schopnosti na to viesť firmu?
To je ako ukazovať ako príklad toho, čo pred 10 rokmi začal ťažiť bitcoiny... Survivorship bias.
@ketrin5757 Dať niečo do záložne