Ahojte, potrebujem poradiť ako si privyrobiť popri práci? Niečo ako strazenie deti alebo predávanie avonu... mate nejaké typy alebo niečo čo vy sami práve robíte? Ďakujem za odpoveď
@sarakkk
Záleží najmä od toho akú máte pracovnú dobu.
Ja som v minulosti (cca 7 rokov dozadu) vykonala naraz až 3 práce :
1. Práca na TPP : pracovala som za linkou v tlačiarní
- práca od pondelka do piatka 8hodín/denne, striedala sa mi denná a poobedna smena (6:30-14:30 a 14:00-22:30) plus občas nočná (22:00-6:30)
2. Brigáda :v Jednote
- práca len za pokladňou, iba víkendy (od 6:00 do 19:00 sobota aj nedeľa)
3. Privyrobenie : doučovala som angličtinu deťom ZŠ
Vyhľadávaj pre RK nehnuteľnosti dobre platene.
@alickapusinka A ako to funguje? Viete o tom niečo viac?
@sarakkk z avonu nezarobis nič, pozri si práce na čiastočný úväzok z domu je toho na profesii dosť, nejaké call centra, príp som videla účtovným firmám chodiť vypomahat nahadzovať doklady, moja suseda chodila tiež do jednoty pomáhať , alebo kamoška si dala inzerát a chodí po normálnej práci upratovať byty umývať okná ma dosť veľký nával hlavne víkendy, sviatky a večer ale dala nižšiu cenu ako agentúry.
@sarakkk vyskúšala by som aj u nich je toho veľa ale su to čisté peniaze. Vieš keby ideš napr piecť musíš dat vstupný kapitál suroviny atď. Toto nie kúp si handry prostriedky a to ponukni ako benefit že máš svoje čistiace prostriedky a si mobilná. Ona oslovila aj par realitiek ci nechcú služby a veru
sa niekedy nezastaví chodí upratovať aj po
prerabkach a vchody. Všetko na ruku.
Daj si inzerát na fb lacnejšie ceny na začiatok ako majú druhi a zaregistruj sa na tu stránku co to zastresuje
@sarakkk áno nájdete si RK oni aj hľadajú ľudí na vyhľadávanie bytov/domov v okolí. Potom vy hľadáte dávate typy realitný maklér ich oslovi a dajú nehnuteľnosť ktorú ste našla predať po predaji ako zložia kupujúci celu sumu vám idu peniaze niektorí dávajú 100 eur niektorí 200 eur podľa lokality typu nehnuteľnosti že či dom/byt. Nechodíte nikam len potrebujete počítač a mobil. Vy nikoho nejdete prehovárať všetko robí realitný maklér vy len hľadáte.
@sarakkk tak z predaja avonu nejaké extra zárobky mať nebudeš, to by si fakt musela mať obrovské objednávky. A čo sa týka opatrovania detí - to je celkom reálne, ale zas otázne je, koľko času tomu vieš venovať.