Ako sa dá privyrobiť popri opatrovateľskom?

maminuska33
10. okt 2021

Ahojte mamičky.Som na opatrovateľskom zo synom a dlho aj budem.Mam troch synov,dvaja školáci a najmenší už škôlkar.Neviete mi poradiť ako sa dá privyrobiť si popri opatrovateľskom?Veľmi by som bola vďačná za každú pomoc

mogaa
10. okt 2021

@maminuska33 zavolaj si na uPSvR tam ti povedia presnú sumu, nesmieš ju prekročiť lebo v tom prípade prídeš o opatrovateľský príspevok...inak ak máš schválenú 24hodinovú starostlivosť tak nesmieš pracovať vôbec (teda tak je to pri opatrovaní dospelého)

mogaa
10. okt 2021

@maminuska33 prepáč, nepýtala si sa koľko ale ako....tak ono neoficiálne si vieš privyrobiť pečením, šitím , upratovaním, predajom katalógovej kozmetiky....

elizabet173
10. okt 2021

@maminuska33 ak ti má kto postrážiť deti, tak sa dá dobre privyrobiť upratovaním domácností. Naša upratovačka tak chodí a keďže je pedant, volajú ju opakovane, vraj si tak zarobí viac, ako má plat. A teraz pred Vianocami bude určite záujem. Ak sa ti nedá odísť, tak len niečo piecť - pagáče, praclíky, štrúdle, ja som brala od jednej mamičky na MD lokše a domáce rezance do polievky.

vasikita
10. okt 2021

@maminuska33 Network marketing je super vec na privyrobenie dokážete si tam pekne zarobiť a nemusíte v podstate chodiť z domu nikam. Takže za mňa určite toto je TOPka vec 😉