Ahojte, prosim vas, neviete ako by som sa dostala k prihlasovacim udajom na zborovna.sk?
Skola, v ktorej som zacala ucit ma pristup len na datakabinet a pre prvostupniarov je tam toho malo. Som zacinajuca ucitelka a pomohlo by mi to ako inspiracia. Neviete poradit ci musi mat skola pristupy alebo sa da prihlasit aj jednotlivcom? Dakujem
@rumba01 Skola ma pristup LEN na datakabinet. Samozrejme som sa pytala na zborovnu,ale na nu pristup nemaju..preto zistujem,ci sa da na zborovnu ziskat pristup aj ako jednotlivec..citajte prosim s porozumenim. 🙏🤗
@katka13katka Nehnevaj sa, ale to sa vazne pytas tu na fore? Ucitelka? A v skole ti tiez nikto nedal normalnu odpoved?
Ved chod na stranku, mas tam jednak podmienky pouzivania, jednak kontakty, jednak sekciu registracia - a uplne vsetky informacie su tam uvedene.
@fokuska Neviem, co je na tom take zarazajuce...
Na ich stranke sa o jednotlivcoch nepise nic, na mail neodpovedaju.Mozno sa tu niekto najde,, kto s tym ma skusenost.
Ak neviem poradit, tak radsej nepisem nic, take komentare nikomu nepomozu. Vdaka.
@katka13katka Tuto v FAQ mas jasne napisane kto sa moze zaregistrovat - skoly, nie jednotlivci.
https://www.zborovna.sk/faq.php#1
Zarazajuce je to, ze si si najprv neprestudovala informacie na stranke, ked neodpovedaju na mail, tak si neskusila zavolat na telefonne cislo, ale ides sa pytat na forum. Zaraza ma to aj pri inych ludoch, ale pri ucitelkach mam take nejake vyssie ocakavania, ze ked k niecomu maju viest deti, tak samy vedia ako pracovat s informaciami a ako ich vyhladavat.
@katka13katka ano, maju to tak, ze Vas musi registrovat skola. Niet pomoci aj ked si to chcete zaplatit. Jednotlivec nemoze.
Skuste oslovit niekoho a ucet zdielat (spoluziacka z vysky, kolega z inej skoly)
@sianna Dakujem za normalnu odpoved.
@fokuska 🤦♀🤦♀ze vas to bavi...
@katka13katka Len odpovedam.
@katka13katka ved to by si sa mala v danej skole kde ucis spytat, my ti to mame ako vediet?