Samozrejme otázka je skôr smerovaná na tie, ktoré nenastúpili do pôvodnej práce. Koľko pred koncom RD ste si začali hľadať a ako rýchlo ste si našli prácu, či je skĺbiteľná s novými povinnosťami - starostlivosťou o deti. Bude fajn, keď napíšete aj región.
ahojte maminky, rada by som vam pomohla pri hladani prace, ak budute potrebovat a mat zaujem. pracovala som dlhe roky v jednej personalnej agenture. viem, na ake CV firmy zareaguju, ake formulky v motivacnom liste urcite zaberu, na ake ponuky sa oplati/neoplati reagovat, ako odpovedat na otazky na pohovore, aby ste zaujali a presli vyberovym konanim. ak mate zaujem napsite mi kludne IP, rada pomozem - GRATIS 🙂 pracujem teraz v inej oblasti, ale personalistika je mi velmi blizka a rada by som vyuzila svoje znalosti a pomohla tym, ktori to potrebuju.
Chcete si jednoducho privyrobit a pritom neopustit pohodlie vasho domova? Staci kliknut na www.revolucni-prijem.cz/1BEB1C a začať pracovat. *Je to tak jednoduché"
Ja som si začínala hľadať prácu po prvej MD keď som malú prihlásila do škôlky, bola to rýchlovka, v škôlke kde šla malá práve hľadali špeciálneho pedagoga 😉 . Takže práca bola nájdená ešte skôr ako som mohla nastúpiť. Ešte k tomu ju mám pri dome a už sa znovu teším kedy sa do nej vrátim. Ale to som mala asi fakt šťastie 😀
@lili777 Ahoj, ja som mala pôvodne plán, že hneď ako malý dovŕši dva roky, tak sa začnem obzerať po nejakej práci a že v podstate rok budem mať možnosť si vyberať, lebo na MD som išla už ako nezamestnaná. Nakoniec som bola oslovená bývalým zamestnávateľom, od ktorého som odišla inde, so zaujímavou ponukou, tak pracujem už teraz popri rodičovskom, kde si sama určujem pracovný čas, a po jeho skončení pri tom možno ostanem, možno si nájdem normálny TP - budem to ale riešiť fakt, až keď bude mať malý 2 - 2,5 roka, ani skôr, ani neskôr.