Ako riešite nočné, keď po nočnej neviete zaspať a večer musíte zase do nočnej ísť?
mm si dáva melatonín, magnézium a ak ani to nezaberie tak sanval
tiež spáva 4 hod. čo je málo... poobede chodia deti zo školy, v lete dedinský rozhlas vyhráva, sused kosačku pustí...
nasla som si pracu kde nemusim robit nocne. mna to zabijalo, po tyzdni som mala uplne prehodeny biorytmus, chodila som este dalsi tyzden ako zombie.. zakazala by som to.
medzi nočnými dokážem spať zhruba 3-5h, ale keď to nejde a cítim, že som nervózna z toho, že neviem zaspať- dám si melatonín 1g
Bola som tak unavená, že som zaspala vždy, ale trhano a nie tak kvalitne ako v noci.stuple do uší a magnézium a, keď to nešlo no tak nič.Ale dlhodobo sa nedá takto fungovať.Ked som spala ešte sa mi snívalo o práci
Robíš 8..alebo 12?? 8..5 dní?
ja som vždy dokazala spať len cca 3 hodinky, ale bol to pre mňa zabiják do teraz mam nočne mory ked sa spomenie nočna zmena, žiaľ neda sa tak dlho fungovať niekto to zvládne no ja som vždy po nočnej bola taka oslabena naštastie som si našla robotu kde nemusim robiť nočne zmeny
Moj priatel vie po nocnej spat tak tri hodiny. Viac velmi malokedy. On to robi tak, ze dalsie tri hodiny spi pred nocnou.