Ako riešite dochádzanie za prácou a deti?

sunshineka
6. dec 2014

Denne sledujem profesia.sk no som zhrozena z ponuk.Vsade len obchodny zastupca,vyzivovy poradca a podobne pre mna nezaujimave prace.Zacina ma chytat panika,ze si lepsiu pracu ani nenajdem.Znamych nemam,zeby ma niekde potlacili a tak sa musim spolahnut len na svoje vedomosti na pohovoroch.No ja si nemam ani kam poslat zivotopis.Byvame v malom meste a doteraz som vzdy dochadzala za pracou dalej.Ako riesite dochadzanie za pracou a deti?S kym su,ked pridete z prace napr. o 18tej?

dada1212
6. dec 2014

asi len niekoho požiadať o pomoc za menšiu finančnú odmenu pokiaľ nechceš doma sedieť bez peňazí. napríklad nejakú zodpovednú študentku alebo mamičku na md

barborav
6. dec 2014

Tiez si to zatial neviem predstavit ako to bude ked pojde maly do skolky ☹ skoro rano z domu a domov tiez neskoro ☹

henikav
6. dec 2014

@sunshineka Ja mam deti v skole a jasliach blizko prace, takze dochadzaju so mnou, keby boli v blizkosti nasho bydliska, nestihala by som ich, takto v pripade zdrzania skocim pre deti a este sa stavime v praci, kym si dokoncim co je surne

bubelko
6. dec 2014

Ja dochadzam do prace ca. 20km. Deti rano vypravuje manzel, o 12.00 su doma. Momentalne su so svokrou cez obed a od januara hladam pani alebo aupair, lebo ja pridem az o 13.30. Takze cast vyplazy pojde prec 😖

lady511
6. dec 2014

@sunshineka ahoj,,,myslím že vo väčšine rodinách kde sa neangažuju starý rodičia je to problém,,nie každý ma peniaze aj na opatrovatelku,,lebo aj tie pýtaju dost,,ked sa to ma rozpočitat na celí mesiac,,u nás babyk nefunguju lebo su daleko,,a naša by s niekym cudzím le tažko ostala,,momentálne mam novu prácu,,robím nočné 12-tky ..takže ked idem večer niekedy už o 4 moj je s malou,,do rána,,ja sa prespím 2-3 čo je brutal malo a potom on ide do práce,,tak len na 8 hodín,,a v lete neviem ako to budem riešit,,lebo najst prácu ktorá je na 8 hodín,, a nieje to niekde v lidli je tažko najst,,dochádzam,,asi 20km,,nič moc cez také počasie 2ma spojmi,,ale čo narobím