Ako prekonať stres z pohovoru?

12. máj 2021

Máte nejaké rady ako prekonať stres z pohovoru? Viem, že je to prirodzené a bude ma sprevádzať no zaujímajú ma vaše rady. Máte nejaké motto , ktoré vás ukľudní alebo ako?

anitka_4
12. máj 2021

Ja tiež zvyknem stresovať. Ale ukludni ma jedine to, že si poviem, že uvidíme sa par minút a potom už nikdy, keby ma náhodou nevzali 😁 a keď ma vezmú, tak to nemohlo byť také zle

zuzka38
12. máj 2021

motto neviem ci ta ukludni, su moznosti karierneho poradcu, ktory s tebou prejde pohovor alebo reagovat na pozicie, ktore ta az tak nezaujimaju aby si si pohovor nacvicila na neostro 🙂

katkamatka7
12. máj 2021

Natrénovať si. Ak máš počas pohovoru hrču v hrdle, uvoľníš napätie, keď o tom povieš, čo cítiš. Môžeš zvoliť aj cestu, kedy pošleš žiadosť na pozíciu, ktorú síce nemáš úplne v pláne, ak Ťa pozvú, stres bude menší. Otvorene povedať, prečo si si zvolila danú pozíciu, že si vážiš ich záujem a čas, prihlásila si sa pre odbúranie stresu a získanie informácií. Pre toho, kto vedie pohovor, tiež budeš ďalšia skúsenosť. Ukončenie formou, že veríš, že si vyberú toho najvhodnejšieho kandidáta.

autor
12. máj 2021

Prebehlo to tak , že sú len základné kritériá konkrétne znalosť v jednom programe, inak budem mať školenia. Životopis si neprosili, hneď mi volali a už na druhý deň som dostala termín na pohovor. Mám taký pocit, že to nemôžem nezvládnuť a pohovor je skôr preto aby sme vyriešili plat/pracovnú dobu a podobne. No ja som pri strese taká šikovná, že potknem sa, zapletie sa mi jazyk, nenápadnu mi slová 🤦🏻‍♀️

1aduliatko1
12. máj 2021

bez životopisu?? to smrdí finančníctvom, poistkami.....?? tam treba byť ukecaní, presvedčiví

autor
12. máj 2021

@1aduliatko1 je to predaj nehnuteľností ale administratívna praca ( pripravovala by som prezentacie a papiere)

autor
12. máj 2021

Hľadajú na viac pozícii (obchodník, administratívna praca) samozrejme obchodník vybavuje klientov a potrebuje komunikatívnost. Ja by som robila papierovacky a prezentácie

kovasima
12. máj 2021

Stress je normálny, ale ja si vždy poviem že je to len pohovor, nejde o život - buď zoberú alebo nezoberú.

truthy
12. máj 2021

Ja stresujem dosť, ale mne veľmi pomáha, keď si v hlave opakujem, že aj ten môj nadriadený je len človek, o nič nejde a to mi tak pomôže sa naladiť a ukľudniť.

1aduliatko1
12. máj 2021

tak držím palce, ja som raz išla na takýto pohovor do realitky, na asistentku, administratívu - a nakoniec chceli aby som chodila do terénu a aj klientov zhánala ☹ ešte že mi to povedali rovno

judar
12. máj 2021

Najviac rozladena z pohovoru mozes byt max jedine ked zistis co za chuja/kozu ten pohovor robi a uvedomis si ze to nie ty si v haji ale ten clovek predtebou...ja som tak bola daavno pradavno a tyzden dva som z toho mala traumu kvoli prehnanej dynamickosti cloveka co ten pohovor robil naraz z 10 ludmi a hlavne z toho ze hladam psychickeho znasilnovaca na poziciu "asistent predaja" a balamutil tam hlavu vsetkym ako sa da zarobit 10 00€ mesacne ....on vlastne nehladal v prvom rade cloveka ale psa-robota co bude skakat poslusne jak sa piska za 700€ mesacne a psychologicky nutene spracovavat zakaznikov na co este ktomu trebalo zaucania na slovne manipulacie

autor
12. máj 2021

Toto našťastie taká práca nie je. Známy tam pracuje síce on zháňa klientov ale robí na pozícii obchodníka , rozprávala som sa s ním o tom, vraj kolegovia v administratíve preňho pripravujú len prezentacie, ktoré potom on klientom prednesie a robia samozrejme papierovačky

autor
12. máj 2021

Potom kto vie,. uvidíme. Len sa extrémne bojím

lubisvecko
12. máj 2021

Neboj sa, povedz si ze o nic nejde a pojde sa ti tam lahsie 😉

tinka308
18. máj 2021

Ak by ste chceli porozmýšľať nad svojou situáciou z rôznych uhlov a nájsť to pravé riešenie/uvedomenie pre vás, ponúkam vám možnosť koučovacieho rozhovoru (sled otázok zameraných na želanú realitu a vaše zdroje/možnosti) zadarmo.