Ahojte,čoskoro sa chystáme rozbehnut obchod,viac-menej mám už všetko naštudované,čo mi k tomu treba,ale chcela by som veci predávat aj cez e-shop,prip.cez fb..a tak neviem,ako to je,ked bude mat niekto záujem s e-shopu,a tovar budem mat v obchode,treba to nejako odpisat,alebo ako??Dakujem
ak to budeš robiť normálne oficialne, tak ked si niekto niečo objedná cez e-shop, tak si to normálne odpíšeš a prihodíš k tomu bloček. Neviem aké skúsenosti ešte k tomu treba. Skús si niečo objednať cez net, a uvidíš čo k tomu dostaneš. Normálny doklad. A keď si si všetko o obchode naštudovala, tak neviem čo tu nie je jasné, ak niečo vyskladníš, tak to odpisuješ ... 😀
ahoj, moze byt eshop administracia spojeny s uctovnictovm aj skladom a pod. je to o tom ako to programator co robi eshop super urobi. poznam jedneho co to robi na zivnost je fakt dobry a vo vsetkom ti poradi, spolupracuje s dizajnerom takze tie eshopy okrem toho ze su vymakane su aj pekne. nech sa dari. ked chces ozvi sa poslem ti na neho cislo
Trochu nechápem ako to myslíš, škoda že si dala iba otázku a nie diskusiu.
E-shop má svoj systém, kde budeš mať nahodený zrejme všetok tovar nie? Budeš tam mať uvedený počet kusov, čiže pokiaľ budeš predávať súbežne aj v obchode aj cez e-shop, tak v e-shope budeš musieť odpisovať kusy.
V obchode budeš mať pokladňu, čiže ak by si predávala cez FB tak automticky dávaš blok z pokladne. Pri e-shope budeš tlačiť faktúry.
Alebo e-shop mysliš iba nejaký bazar? že budeš mať stránku napr. tuna na MK a predávať cez net? lebo to nieje klasický e-shop.