Ahojte chcem sa spytat bab ktore postupili v pracu na vyzsi post,ako u vas prebiehal pohovor?
Boli otazky pre vas otazky v pohode alebo od vas uz vyzadovali znalosti,krore patrili k uz vyzsej funkcii?
Crta sa mi praca vyzsie nez som momentalne, idem na pohovor no neviem co cakat vo firme som uz par rokov.
Takze chod a vo treba ovladam.
Len ma zaujima ako sa k vam spravali a co sa cca pytali.
Dakujem
No ja som začala ako brigádnik, potom predavač, zástupca, vedúci, oblastný manager a bez pohovoru. Videli výsledky a moju šikovnosť.
to je veľmi ťažko povedať - môžu sa ťa pýtať aj na odborné veci, možno im bude stačiť len ak si pozrú Tvoje doterajšie výsledky. takýto pohovor nemá presnú formu, závisí to len od človeka, ktorý s Tebou povedie pohovor.
@jamatkaroka
@adalmba
@sweetdreams dakujem vam.
Bolo mi povedane ze kazda firma ma svoje postupy.preto som ani ja nechapala,preco vobec robia pohovor. Skusobna doba tam je tusim pol rok...
No uvidim bude ako ma byt 😉
Mali by len overiť či máš osobnostné predpoklady na tu pozíciu (napr. ako zvládaš stres, ako sa rozhoduješ, aký máš prístup k zákazníkovi atď.), no keďže vedia ake máš skúsenosti, nemali by očakávať že máš znalosti ktoré patria už k tej novej pozícii. Určite sa budú pýtať na tvoju motiváciu - prečo máš záujem o postup a čo od toho očakávaš.