Ako prebieha pohovor do banky?

brmbola
22. aug 2014

Ahojte, viete mi niekto poradit z vlastnej skusenosti ako vam prebiehal pohovor do banky. Ja idem priamo do Prima banky, pani so mnou urobila 5minutovy rozhovor cez mobil a postupila som do dalsieho kola kde sa budu riesit situacie so zakaznikmi to mi je jasne ale ze si mam doniest aj kalkuacku. Viete mi niekto povedat co sa tam bude ratat??? Ved na vsetko su dnes uz systemy!

lucinocka
22. aug 2014

@brmbola mozno zakladne veci ci vies uver prepocitat s urokom a zmenit valutu:D

nikuska88
22. aug 2014

ja som bola a bola to hrôza, tiež v tej istej banke... bolo to strašne, nikdy viac ale som vyskúšala 🙂 asi preto, lebo som mala črevnú chrípku, sú tam všeljaké testy, počítanie príkladov, telefonáty, ponúkanie produktov, museli sme hovoriť o konkrétnych produktoch čo nám povedali a ešte zapamätanie si tváre aspoň 50 ľúdí a po čase dopísanie mien do koloniek... držím palce nech to výjde 🙂

brmbola
autor
22. aug 2014

nikuska88 a to si tam bola aj tak dlho ako mi ta pani hovorila ze od 9:15 do 15 az 16tej hodiny? ved to je choreee

bonaqa2013
22. aug 2014

@nikuska88 zapamatenie si tváre 50 ľudí? A to akože načo. Však majú kamery keď sa niečo stane. A riaditeľa si snáď zapamatám. Už nevedia čo vymyslieť, ako si to majú spestriť, ako šikanovať ľudí?

mawka
22. aug 2014

@brmbola to sa vola assesment centrum, kde si kandidatov vytestuju z kazdej oblasti. mali by to robit odbornici na tuto problematiku, su to dost narocne vybery cez AC. sama som to zazila, od 9.00 do 18.00, mali sme rolove hry, prezentaciu, timove ulohy, individualne, psychologicke testy, normalny pohovor, museli sme plnit ulohy pod tlakom a podobne. bola to ohromna skusenost. navyse tam okrem personalistky, psychologicky bol aj moj buduci sef a najvyssi sef, no bolo to zaujimave.

zuza8
10. júl 2015

Ahojte, bola ste niektorá v prima banke na pohovore a už v druhom kole, assessment centre? Viete mi napísať čo ste tam robili, a z čoho tento pohovor pozostával. ďakujem Vám veľmi pekne za každú skúsenos5