Ako prebieha klasifikacna porada na druhom stupni?
@sorciera24 takze jednotlivec sa neprebera prospechovo?Ostatni ucitelia vedia aka znamka sa zaokruhli dietatu na vysvedceni?A davaju sa napomienky aj ked dietata ma priemer 2,66? Napr.
každý jednotlivec sa nepreberá jednotlivo - to by sme museli 400žiakov prebrať....preberajú sa jednotlivo len tí, kt. majú zhoršený prospech a bude im navrhnutá napomienka za zhoršenie prospechu...vacsinou sa dáva, ekd vychádza 4-5,a le aj výrazné zhoršenie (aby bol rodič upovedomený, že došlo k zhoršeniu) - takž kludne aj pri taktomto priemere môže byť (je to individualne)......ostatni ucitelia nevedia známky z iných predmetov a je nám to srdecne jedno, čo má Jožko, Ferko napr. z MAT, ked ja ho učím napr. SJL, hodnotím svoj predmet, nie iné...
autorka: prečo sa pýtaš? Prečo je to dôležité ?
@kataina lebo by som to chcela vediet.Az tak to vadi?
@ka_ty2 nie nebojim.Nastastie moje deti sa ucia ukazkovo.A tiez nie som blba a viem ze znamky sa v 3.stvrtroku neuzatvaraju,nikde som to ani len nespomenula
rovnako ako na 1. či na gymnaziu....každý triedny sa vyjadruje ku svojej tirede, k výchovno-vzdelávacím výsledkom....dávajú sa napomineky, vých. opatrenia podla šk. poriadku, kt. schvaluje pg. rada...to je taky základ +iné samozrejme....tak nejasna otazka....