Ako prebieha klasifikačná porada na druhom stupni?

29. apr 2024

Ako prebieha klasifikacna porada na druhom stupni?

sorciera24
29. apr 2024

rovnako ako na 1. či na gymnaziu....každý triedny sa vyjadruje ku svojej tirede, k výchovno-vzdelávacím výsledkom....dávajú sa napomineky, vých. opatrenia podla šk. poriadku, kt. schvaluje pg. rada...to je taky základ +iné samozrejme....tak nejasna otazka....

autor
29. apr 2024

@sorciera24 takze jednotlivec sa neprebera prospechovo?Ostatni ucitelia vedia aka znamka sa zaokruhli dietatu na vysvedceni?A davaju sa napomienky aj ked dietata ma priemer 2,66? Napr.

sorciera24
29. apr 2024

každý jednotlivec sa nepreberá jednotlivo - to by sme museli 400žiakov prebrať....preberajú sa jednotlivo len tí, kt. majú zhoršený prospech a bude im navrhnutá napomienka za zhoršenie prospechu...vacsinou sa dáva, ekd vychádza 4-5,a le aj výrazné zhoršenie (aby bol rodič upovedomený, že došlo k zhoršeniu) - takž kludne aj pri taktomto priemere môže byť (je to individualne)......ostatni ucitelia nevedia známky z iných predmetov a je nám to srdecne jedno, čo má Jožko, Ferko napr. z MAT, ked ja ho učím napr. SJL, hodnotím svoj predmet, nie iné...

kataina
29. apr 2024

autorka: prečo sa pýtaš? Prečo je to dôležité ?

autor
29. apr 2024

@kataina lebo by som to chcela vediet.Az tak to vadi?

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. apr 2024

@ka_ty2 nie nebojim.Nastastie moje deti sa ucia ukazkovo.A tiez nie som blba a viem ze znamky sa v 3.stvrtroku neuzatvaraju,nikde som to ani len nespomenula