Ahojte,
dostala som dve pracovné ponuky s 2 týždňovým rozdieľom. Prvá pracovná ponuka je v korporáte, druhá v malom tíme malej firmy- Keďže som mala "zálusk" na pracovnú ponuku, v malej, rozrástajúcej sa firme, no nemala som ešte spätnú väzbu a istotu, že mna vezmú, z pohľadu istoty som prijala prvú pracovnú v korporáte. Medzičasom však, mi ponúkli prácu aj na druhom pracovisku, kde by som chcela pracovať.
Nástup mám naplánovaný na začiatok mesiaca, potrebujem však kontaktovať koropát, kde ma prijali najprv s tým, že nakoniec nenastupim. Zmluvu podpísanú nemám.
Ako by som podľa vás mala postupovať?
Boli ste už niekto v takejto situácii?
Ďakujem!
@kiwikooo Napises mail, zodvihnes telefon a zavolas a oznamis, ze sa ti naskytla ina pracovna prilezitost, ktora ti viacej vyhovuje, tak tu ich odmietas. Pripadne nie si povinna ani uviest dovod, preco nenastupis.
To sa stalo aj môjmu mužovi 😃 Normálne sa zastavil u pána, s ktorým robil pohovor, poďakoval a povedal, že nenastúpi - čím skôr, tým lepšie.
ste super! ďakujem
@kiwikooo
Na férovku - Dobrý deň prajem, rozhodla som sa prijať inú pracovnú ponuku, ďakujem za porozumenie.
Zadné dvierka - Dobrý deň prajem, bohužial nemôžem nastúpiť od 1.8. ale až od 1.9., dalo by sa to prosím akceptovať? Ak áno super, za mesiac skúšobky zistíš čo a ako v rozrastajúcej sa firme a či radšej nepôjdeš do korporátu. Ak nie tak nie, poďakuješ a teda, že prácu nemôžeš prijať.
@kiwikooo Normálne, tej personalistke, čo s tebou komunikuje zavoláš, alebo napíšeš e-mail, že si zmenila názor a na pracovnú pozíciu nenastúpiš. Oni majú určite za teba náhradu.