Ako odmietnuť prácu?

30. jan 2022

Ahojte známu poslali z úradu práce na jedno výberové konanie je to práca úplne mimo jej vyštudovaný odbor a ešte k tomu dochádzanie je pre ňu úplne komplikované nemá v tomto odbore žiadnu prax. Naozaj je tá práca nevyhovujúca pre ňu len nevie či jej jej dôvody úrad práce uzná. Ako túto prácu na vyberovom konaní "odmietnuť" tak aby nebola vyradená a ešte k tomu keď na vyberovom konaní je aj pracovníčka úradu práce? Ďakujem za rady.

lienka.7
30. jan 2022

Odmietnut nemoze, inak ju vyradia. Nepises aka je to práca a co ma vyštudovane aj...vsak nech tam ide a povie ze nemá záujem, nevyberu ju. A je to.

lienka.7
30. jan 2022

A ako ju odmietnut? Poviem plat z ríše divov a je to 👌

miusa00
30. jan 2022

Ved pojde na pohovor a tam sa rozhodne, ze jej praca nevyhovuje…

lenka7477
30. jan 2022

môže spomenúť, že napríklad nemá ako dochádzať , alebo ak má deti - nemôže kvôli deťom napríklad ...

loginexistuje
30. jan 2022

nech sa na pohovore spyta na cerpanie pn ocr nech realne povie ze nema skusenosti a nech sa spyta na benefity ci firma ma kvalitny kavovar a trojvrstvovy toaletny

jana005
30. jan 2022

Ak má dieťa do desať rokov,tak môže odmietnuť prácu z toho dôvodu,že jej nemá kto nosiť a chodiť pre dieťa do školy

autor
30. jan 2022

@jana005 nie deti nemá

elzus
30. jan 2022

Bývalá kolegyňa to robila tak, že povedala vysoky plat a bolo.

luccija
30. jan 2022

Keď tam bude pracovníčka z úradu práce nemôže moc špekulovať, lebo ju hneď vyradia.To, že ma zle dochádzanie ich nezaujíma.Takto pozývajú veľa ľudí na jedno miesto, tak by som sa nebála, že zrovna mňa vyberu.V podstate je v pasci, keď sa jej chcú zbaviť, tak sa jej zbavia.Ked jej ponúkajú prácu v ktorej nemá skúsenosti a, keď tam je dlhšie evidovaná mozu jej ponúknuť aj o stupeň horšie zamestnanie

jana005
30. jan 2022

Tak potom ak odmietne ona prácu, vyradia ju.

ursula22
30. jan 2022

@loginexistuje to je pravda. u nás je len dvojvrstvový toaletný

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
polamanelego
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. jan 2022

@luccija no veď práve toho sa bojí lebo nevie čo má povedať aby to nebrali tak že prácu odmietla

elzus
31. jan 2022

Už asi jedine pravdivo,že dochádza bude problém.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz