Mamičky, kozmeticky, kadernicky, manikérky,....čo najviac pomohlo naštartovať váš biznis, čo by ste odporúčali zaciatocnicke bez zákazníkov....? Poraďte, prosím. Druhý rok mám vizážisticke služby a 3Driasy a vyše roka aj nechty, no chodí len pár stálych zákazníčok a nijako sa to nerozrasta, mám viac voľna ako práce.
určite nižšie ceny.... to je vždy lákadlo....
@giulliette24 ak máš viac volna ako práce je to vizitka toho,že sa to ani nerozrastie,zrejme sa tvoje zákazníčky nejdú potrhať aby ťa odporúčili..vždy sa začína doma ,,na kolene,, a robota sa vždy reklamuje sama od spokojných ludí..poznám baby čo to robia dlhé roky len doma a robia 8h denne a baby si tam klučky podávajú...ona do roboty chodiť nemusí,je za vodou..
Ja som si otvarala nechtove studio, v cudzom meste, 0 zakaznikov. Reklamu som nijaku vyraznu nemala, len web stranku a FB page. Sem tam som robila sutaz na FB. Treba byt trpezlivy, do roka som mala full klientelu. Treba sa odlisit od inych, ja som prisla s novinkami, kt tu v meste chybali. Nizsie ceny by som nedavala, vies svoju cenu a navyse tazko sa potom ceny zvysuju. Ja som tu chybu urobila. A samozrejme, musis byt dobra. Ja robim LEN nechty, do toho investujem vsetko. Teda, ja som toho nazoru, ze robit jednu vec a poriadne. Nie 10 a ani jednu dobre.. Treba chodit na skolenia, prichadzat stale s niecim novym.
Ako mas poriesenu propagaciu? Dnes uz ej tolko moznosti... podla mna v tejto oblasti je napriklad strasne napomocny firemny instagram, facebook. Samozrejme, osobne odporucania tiez velmi pomahaju. A mozes skusit aj nejake akcie cez zlavomat a pod., to tiez prilaka ludi.
@alex49 jednu mi uˇy aj ukradli...novučkú, no je pravda že odvtedy nemám na chodniku nič, len vo vchode do budovy a to nestačí
@deti95060810 to je lákadno, no nemyslím že je to dobrá cesta
@dominika6 to hej aj ja take poznám, no vačšinou majú plno také, čo robia doma, neplatia nájom, poplatkz, odvody, nemajú registračnú pokladňu a potom majú aj nižšie ceny a PLNO.... no keď mám podnájom, živnosť, tak je to náročnejšie aj finančne aj psychicky, no chcem mať oficiálny salón
@tatharina Dakujem za názor, tieˇy si mzslím ˇye bz bolo treba viec sa venovať propagácii cey sociálne siete
Minimálne si založ FB fanpage tvojho salónu. Foť si svoju prácu a zdieľaj na FB
potrebuješ reklamu, nejakú tabuľu, tak aby ju bolo vidno. Alebo zľavy pre zákazníčky ak prídu s niekým novým.