Ako napíšem do životopisu, že mám krajčírsku dielňu?

25. okt 2023

Ahojte, verím ze mi pomôžete. Potrebujem napísať životopis, ale moja jediná pracovná skúsenosť je živnosť. Mám krajčírsku dielňu 7 rokov. Ako "moderne" to napísať do životopisu? Vďaka za každú dobrú radu.

natalia_r
25. okt 2023

Napis roky odkedy dokedy nazov firmy napr firma XY comu vsetkemu sa venovala, naprvy navry strihov, konzultacia so zakaznikmi, poradenstvo, samotna vyroba oddevov atd atd vypis cinnosti, pocet zamestnancov, ake druhy oddevov si sila a tak 🙃

betulinka1
25. okt 2023

Este by som k tomu pridala ako je napisane vyssie, riadenie timu ludi, managment, personalistika.

natalia_r
25. okt 2023

Ak mas bolo by super pridat aj nejake fotky oddevov, ukazat portfolio

melanta
26. okt 2023

@betulinka1 toto samozrejme môže napísať iba ak má viac zamestnancov. Ak má 2-3 šičky, žiadny manažment či riadenie ľudí to nie je. Rovnako ani o personalistike nemožno v takomto prípade hovoriť.

melanta
26. okt 2023

Tak ako napísala @natalia_r napíš od kedy, názov firmy a v krátkych odrážkach čo všetko robíš. Podnikanie sa píše do CV v rovnakej forme ako bežné zamestnanie. Neboj sa, každý to pochopí. Držím palce.

ivetz
26. okt 2023

napísala by som od ... zákazkové krajčírstvo - výroba dámskych a pánskych odevov na zákazku, - oprava a úprava odevov... ďalšie odrážky s popisom činností

autor
26. okt 2023

Ďakujem pekne 😉

miria11
15. nov 2023

Ahoj, ja hľadám krajčírku s dielňou na spoluprácu. Keby si mala chuť ozvi sa. Ďakujem :⁠-⁠)